2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم همین تخم مرغ و عدسی و خوراک لوبیا اینا مبپزم با سینه ی مرغ آب‌پز فقط نمک و پیاز بریز تو مرغ بعد ...

خوراک‌لوبیا رو چطوری میزاری هفته ای چند بار برنج میزاری قند اینا مصرف میکنی ؟؟؟نون چی

خوراک‌لوبیا رو چطوری میزاری هفته ای چند بار برنج میزاری قند اینا مصرف میکنی ؟؟؟نون چی

لوبیا رو میزارم بپزه نیم ساعت بعد پیاز و تفت میدم و با زردچوبه و فلفل و رب میریزم تو لوبیا میذارم تا جا بیوفته در حد ۱ قاشق روغن بریز 

والا خواهر من رژیم درست درمون نمیگیرم جون با قرص رژیم میگیریم معمولا اشتها ندارم تا شب، شب هم یه چیزی میخورم که حالم بد نشه

وقتی هم که قرص نخورم همه ی عالم و آدم رو میخوام بخورم 

والا خواهر من رژیم درست درمون نمیگیرم جون با قرص رژیم میگیریم معمولا اشتها ندارم تا شب، شب هم یه چیز ...

ای وای چرا پس اینجوری خیلی ضرر داره برات 

من الان امروز صبونه ۳ کف دست نون خوردم با یه تیکه پنیر ناهار ۱ کف دست نون با نخود و یکم گوشت 

شامم ۸ قاشق غذاخوری برنج ۳ قاشق قرمه

آره بده اینجوری ولی متاسفانه بدون قرص نمیتونم اشتهام خیلی زیاده

منم مثل توام خیلی زیاد میخورم مخصوصا وقتی ناراحتم ولی الان چند روزه رژیم‌گرفتم نمیدونم چطوری طاقت آوردم برا خودمم سوالع😂😂😂