ینیا به معنی واقعی کلمه.....رفتم سنو دادم نوشته ۶هفتمه نوشته قلب رویت نشد یک هفته دیگر مراجعه کنید رفتم مطب متخصص زنان زایمان اول که وارد شدم دیدم با یه کراپ استین کوتاه و شلوار کوتاه و موهای اتوکرده وصد قلم ارایش نشسته سنو رو گذاشتم جلوش تا دید صاف تو چشام نگته کرد و بدون هیچ حس و با سردی تمام گف خب اینکه بارداری موچه وباید سقط بشه😖😖نمیدونین به من باردار چه استرس و فشاری اومد ک گفت گفتم زده ۶هفته و وقت هست برای تشکیل قلب تا ۱۰هفته پرا سقط گفت میل خودته میخوای ۲هفته صبر کن اما امیدوار نباش بمونه اگر تو این چند روز سقط نشد سنوتو تکرار کن...اخه مگر ارث باباتو طلب داشتی ازمن نمیدونین چ استرسی الان ب من داده
۲۵ دی نوبت سنوی قلب نی نی دارم میشه دعا کنین برای نینیم🥲تشکیل نشد که نشد سقط شد .😭 خداحافظ جوجه من باران باش و ببار ،نپرس کاسه های خالی ازآن کیست♾️ویران شده را حوصله ی منت معمار نباشد!!⚕️🎶
۲۵ دی نوبت سنوی قلب نی نی دارم میشه دعا کنین برای نینیم🥲تشکیل نشد که نشد سقط شد .😭 خداحافظ جوجه من باران باش و ببار ،نپرس کاسه های خالی ازآن کیست♾️ویران شده را حوصله ی منت معمار نباشد!!⚕️🎶
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
❌مرداسایت نیایدتوتاپیکم ریپ هم نزن ❌درخواست دوستی هم نده باتچکر🤗هیچ وقت کسی را بخاطر نژاد،چهره،پدرومادرش زادگاهش مسخره نکنید؛ چون انسان هیچ حق انتخابی درمورد انها ندارد♥️
خب براش عادیه و حقیقتو بهت گفته عزیزم کارش همینه تشخیص درست بده کارش ناز کشیدن از خانمای باردار نیست ...
من نگفتم ناز بکشه خب چرا اطلاعات غلط بده ک استرس وارد کنه.خیلیا رو دبدم ک قلب جنینشون هفته۹ وحتی ۱۰تشکیل شده
درسته بعضیاشون سنگ شدن دیگه نگران نباش قلبش تشکیل میشه ان شاالله، برا منم بادل شکستت دعاکن
انشالا مشکلت حل بشه. خیلی خیلی زود🤲
باردار بودم دکترم خیلی مهربون و خاکی بود همش میگفت عزیزم دخترم نگران نباش نترس و یه جوری دلداری میداد تمام استرس آدم میریخت و جلو پای مریضا پا میشد تیپشم خیلی ساده مانتو و مقنعه اصلانم پولکی نبود سزارین شدم بدون یه هزار تومنی گفت من دوست ندارم پول بگیرم از کسی خییییلی مهربون و دوست داشتنی
♥️ جانیمسان ♥️ میگن هیچ عشقی تو دنیا ، مثل عشق اولی نیست😔 میگذره یه عمری اما ، از خیالت رفتنی نیست ...🥺
میگم اسی مانتویی هستی یا چادری؟ سعی کن پیش دکتر زنان بهتری بری لیلیا عباسی خوبه خداروشکر .. ولی برا ...
گلم مانتویی چرا؟من بوشهرم گلم.