2777
2789
عنوان

تب شدید

680 بازدید | 13 پست

سلام خانوما

الان سه روزه پسرم تب داره. ۶ سالشه. همش با استامینوفن و شیاف دیکلوفناک ۵۰ پایین میاد دوباره چندساعت دیگه بالا میره

دکتر بردمش میگه ویروسیه اگه تبش بیشتر از۳ روز شد بیارش. خیلی نگرانشم تاحالا اینجوری نشده بود فقط یروز تب میکرد بعدش خوب میشد🥺

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم پسر من دقیق ۶ روز تب ولرز داشت شیاف و استامینوفن و اخرم مجبور میشدم بروفن بدم پاشویه هم میکردم تا یکم بیاد پایین دم صبح که میشد قطع میشد چندساعتی فقط

بردم دیشب بیمارستان ازمایش خون و.. گفتن چیزی نیست ویروس بین بچه ها دوره اش باید بگذره بعداز ۵ الی۶ روز فروکش میکنه همونم شد ولی انتی بیوتیک قویتری داد شایدم بخاطر همونه تب نکرد دیگه بچم آب شدخیلی مراقب تبش باش 

شب‌های هجر را گذرانديم و زنده‌ايم هنوز ، ما را به سخت جانی خود اين گمان نبود..                                               درخواست دوستی 🚫

دختر منم همیم طور شده ۱۶ ماهش دکترم به من گفت ویروس و اگه بعد از ۴ روز خوب نشد دوباره بیار  امر ...

بیمارستان پر بود از بچه های قد و نیم قد ..طفلی ها همه درگیر شده بودن وضع سینه هاشون خراب بود 

شب‌های هجر را گذرانديم و زنده‌ايم هنوز ، ما را به سخت جانی خود اين گمان نبود..                                               درخواست دوستی 🚫

عزیزم پسر من دقیق ۶ روز تب ولرز داشت شیاف و استامینوفن و اخرم مجبور میشدم بروفن بدم پاشویه هم میکردم ...

گیج شدم بخدا یه دکتر اطفال بردم میگه بروفن بده اون یکی میگه استامینوفن ۳۲۵ بده. همش تب و لرز داره با هیچکدوم پایین نمیاد فقط شیاف دیکلوفناک ۵۰ پایین میاره. 

یه ساعت پیش بروفن دادم تو تب میسوخت پایین نمیومد شیاف گذاشتم‌نمیدونم کاردرستی کردم یانه🥺😭

نگران نباش عزیزم من خواب نداشتم و یسره پاشویه میکردم دستمال رو روی کشاله های رونش بذار روی بازوها و زیر بغلش بذار واینکه من مثلا الان استامینوفن ۵۰۰ ساده میدادم نیم ساعت بعدش یه قاشق بروفن ..منم با استرس اینکارو میکردم توکل برخدا انشاءا.. که خوب میشه بچت ،الان از دیشب پسرم دیگه تب نکرد شکر خدا بعد ۶ روز

الان چند روزه پسرت تب داره ؟ دارو دیگه چی میدی واینکه علائمش بجز تب چیه ؟

گیج شدم بخدا یه دکتر اطفال بردم میگه بروفن بده اون یکی میگه استامینوفن ۳۲۵ بده. همش تب و لرز داره با ...

ببین برات گوگل سرچ کردم فکر نکنم مشکلی دلشته باشه، اگه میبینی دیکلوفناک بهتر جواب میده همونو استفاده کن 

الان چند روزه پسرت تب داره ؟ دارو دیگه چی میدی واینکه علائمش بجز تب چیه ؟

۵ روزه. دکتر بردم دکسترومتورفان و قرص مونته لوکاست جویدنی داده. ایبوپروفن اصلا تبشو پایین نمیاره فقط شیاف دیکلوفناک پایین میاره

فقط تب ولرز و گرفتگی بینی

پسر من بعداز دوسه روز ریخت تو سینه اش کتو تیفن و انتی بیوتیک داد ایندفعه خوب بود، دقیقا بعداز ۶ روز تبش فروکش کرد انشاءا.. پسرت شما هم دیگه امروز آخرین روزیه که تب میکنه اگه دیدی فردا تبش پایین نیومد یه دکتر دیگه ببر شاید مث پسرمن داروشو عوض کنه  

فقط تب ولرز و گرفتگی بینی

یکم ویکس به نوک بینیش بزن ، من بهش از خودم سیتریزین دادم اصلا نمیتونست نفس بکشه حس خفگی بهش دست داده بود، هوای خونتو مرطوب کن دستگاه بخور نداری کتری بذار بجوشه