2789
عنوان

خواستگار

308 بازدید | 31 پست

سلام دوستان برام خواستگاری اومده خیلی باشخصیت ومومن وتحصیل کرده است واقعا به دلم نشسته تنها مسئله ای که وجود داره قدو هیکلشه قدش170هستش وچاق منم 163ولاغر ولی من با کفش از اون قد بلند تر دیده میشم الان تو دوره ی آشنایی هستیم به نظرتون چقدر تاثیر گذاره تو زندگی ممکنه بعداً به مشکل بر بخورم،چجوری می تونم کامل پی به شخصیتش ببرم 

«اللهم عجل لولیک الفرج»

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

قد و کچلی و مو دار بودن مهم نیست فقط انسان باشه آدم بعد ازدواج کلی تغییر می کنه مثلا فامیل ما اصلا شوهر کچل دوست نداشت با شوهرش که ازدواج کرد چند سال بعد همه موهاش ریخت ببین فرهنگش خونوادش اخلاقش اینارو ببین البته باید به دلتم بشینه

قد و کچلی و مو دار بودن مهم نیست فقط انسان باشه آدم بعد ازدواج کلی تغییر می کنه مثلا فامیل ما اصلا ش ...

من آدمی بودم که وقتی اسم خواستگار می اومد هزار ویک دلیل برای نه گفتن می آوردم ولی سراین واقعا زبونم بسته است باهم چت می کنیم وقتی پیام نمی ده دل نگران میشم فکر کنم عاشقش شدم ولی نمی خوام احساسی تصمیم بگیرم می خوام عقلانی وارد بشم

«اللهم عجل لولیک الفرج»
من آدمی بودم که وقتی اسم خواستگار می اومد هزار ویک دلیل برای نه گفتن می آوردم ولی سراین واقعا زبونم ...

ببین اصلا چند دفعه که با هم معاشرت کنید برین بیرون البته با اجازه خانواده اخلاقشو می فهمی مثلا ببین چجوریه خانوادتون با خانوادش رفت آمد کنین دستت میاد فرهنگشون چجوریه مثلا ببین خرج می کنه یا خسیسه اصلا احساسی تصمیم نگیر زندگی دو روز اولش رمانتیکه بعد احساسات میرن کنار دوتا شخصیت باید با هم زندگی کنن اینا خیلی مهمه

ببین اصلا چند دفعه که با هم معاشرت کنید برین بیرون البته با اجازه خانواده اخلاقشو می فهمی مثلا ببین ...

نه اصلا خسیس نیست خیلی هم ولخرجه،یه اخلاق بدی که داره فکر می کنم خیلی حساس وزود رنجه

«اللهم عجل لولیک الفرج»
مثلا مسافرت خانوادگی و رفت و آمد ها خیلی می تونه در شناخت کمک کنه

متاسفانه پدرم اعتیاد داره نمی دونم چجوری بهش بگم وعنوانش کنم

«اللهم عجل لولیک الفرج»