2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

علتشو که میگن خون رسانی به جنین کمه  دو هفته رشدش عقبه

از جفتشه یا مشکل انعقاد خونی خودت بهت آسپرین یا سلکسان ندادن؟هماتوم یا خون ریزی نداشتی؟

مترجم ترکی استانبولی.💕دختر قشنگم مامان بابا منتظرتن با اومدنت زندگیمونو روشن کن💕         
از جفتشه یا مشکل انعقاد خونی خودت بهت آسپرین یا سلکسان ندادن؟هماتوم یا خون ریزی نداشتی؟

میگن از جفته 

خودم اوایل بارداری هماتوم داشتم برطرف شد حالا میخام بدونم کسی بوده که نه ماه کامل زایمان کرده باشه با این مشکل 

اخییی.از کدوم سونو متوجه این قضیه میشن؟اسپرین میخوری؟

از انامولی که سونو دادم خوب بود دیگه سونو نرفتم تا سونو وزن سی و دو هفته رفتم گفتن رشدش عقبه بعد سی وچهار هفته رفتم گف بازم رشدش دو هفته عقبه  حالا نمیدونم ختم بارداری میدن یانه میتونم تا دردمو یاد کنم باشه توی شکمم

از انامولی که سونو دادم خوب بود دیگه سونو نرفتم تا سونو وزن سی و دو هفته رفتم گفتن رشدش عقبه بعد سی ...

وای چه سخت.خیلی ناراحت کنندست.ولی استرس نده.شاید فقط وزنش کم باشه.سویق گندم بخور تو رشدش تاثیر میذاره.