2777
2789
عنوان

بچه هاتوروخدا

111 بازدید | 16 پست

خواهری کنید نفری یه صلوات برام بفرستید تودلم اشوبه یه همسایه چشم شورو سق سیاه داریم هروقت منودید یه چی گفت یه بلایی سرم اومذ یبارگفت شوهرت چ خوبه ک میره سرکار خداشاهده کار شوهرم خوابید کلا یبارگفت کابینت هات چ شیکه فرداش ازطبقه بالااب ریخت روکابینتام  الان امروز میگ ب دلم افتاده سقف خونتون میریزه روسرتون توروخدا دعا کنین ب خیربگذره 🥺🥺🥺🥺🥺🥺🧿🧿🧿🙏🙏🙏🙏

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

قرآن  بخون عزیزم نگران نباش صدقه بده

چشم بخدا همش چشمش توزندگی منه نمیدونم بخدااصلا اهل تعریف وایناهم نیستم هروقت منوتوکوچه دید دستم مثلا میوه ای سیب زمینی چیزی بودمیگ خوبه دیگ پول ازت میچکه همش میری خرید خداشاهده کل زندگیمو داره باچشماش بهم میریزه

صدقه بده  و وقتی میبینی تو دلت الله اکبر و ماشاالله بگو این همسایتون باید بره به ارتش ملحق شه ا ...

چشم حتما حتی یه سیب ساده دستم میبینه میگ خوبه دیگ پول دارین میوه میخوری میگم‌نبابا کو یه سیبه مثلا میگ ن من یه نون نمیتونم بخرم بعد هروقت رد میشم منو ب این واون نشون میده میگ نگاهردفعه یه تیپ میزنه درصورتی ک بقران کلا چندتا لباس زمستانی دارم اونقدری نیست ک این میگ 

اره والاباید بره اونجا😂

چشم بخدا همش چشمش توزندگی منه نمیدونم بخدااصلا اهل تعریف وایناهم نیستم هروقت منوتوکوچه دید دستم مثلا ...

وای چه زبون بدی داره  براش ناله کن و از رنجهات بگو انگار فقط خوشیاتو میبینه

چشم بخدا همش چشمش توزندگی منه نمیدونم بخدااصلا اهل تعریف وایناهم نیستم هروقت منوتوکوچه دید دستم مثلا ...

ان شاءالله خدا کمک کنه منم کشیدم از چشم بد  زندگیم از این رو به اون رو شده 

چشم حتما حتی یه سیب ساده دستم میبینه میگ خوبه دیگ پول دارین میوه میخوری میگم‌نبابا کو یه سیبه مثلا م ...

بعضیا متاسفانه نظرتنگ هستند و نعمتهای خودشون رو نمیبینن و به مال دیگران چشم میدوزن

وای چه زبون بدی داره  براش ناله کن و از رنجهات بگو انگار فقط خوشیاتو میبینه

بخدا میگم براش میگ دروغ تگو دیدم باشوهرت خوبی و میری خرید بقران درصورتی ک اونجوزی ک اون فک میکنه نیست مثلاخرید برنج وروغن میرم میگ عه خوشبحالت من یه دونه رب ب زور میخرم توشش تا خریدی خب من شوهرم چون دیروقت میادماهانه خریدمیکنم بخدابیچارم کرده باحرفاش

بخدا میگم براش میگ دروغ تگو دیدم باشوهرت خوبی و میری خرید بقران درصورتی ک اونجوزی ک اون فک میکنه نیس ...

زیاد بهش رو نده این دیگه خیلی داره فضولی میکنه باهاش نخند زیاد و زود خداحافظی کن و جوابشو نده

زیاد بهش رو نده این دیگه خیلی داره فضولی میکنه باهاش نخند زیاد و زود خداحافظی کن و جوابشو نده

اره باید همین کارو کنم یبارمیگ شوهرت ازتوخوشگل تره یبارمیگ توخوشگلتری یبارمیگ چیشد ازدواج کردی یبارمیگ مادرشوهرت خوبهدمامانت چی دیوونم کرده