«گَر تو با بَد ، بَد کُنی... پَس ' فَرق ' چیست !؟» - مَن نمیدانم آدمِ خوبی هستَم یا نه، ولی این را میدانَم که بیشتَر از سَهمَم رَنج میبَرم :) . "🐈⬛ عشقِ پیشی..>> وَ سایه پدرم کافیست . . . 🫂 یا ضامنِ آهو تو بخواه..🤍 زندگی را دوست دارم ، مادرم را بیشتر 🫀
مسئولیت خودشو در قبال اونا ببینه و برنانه بریزه برای انجام اون مسئولیت حالش خوب میشه و حس خوشبختی میاد سراغش
شما به ایمان ما ، به اقتدار ما ،به نترس بودن های ما ،به غصه و لباس مشکی های ما، به دغدغه های ما، به توانایی های ما، به شعارهای ما، به کودکان ما، به هر آنچه هستیم بی احترامی و حسادت میکنید و افسوس برای شما که ما زندگی میکنیم و به پیش میرویم و از شما جز نظاره به ما و بی احترامی چیزی بر نمیآید ، به خودتان نگاه کنید شبیه جسم ناقص و زمینگیری شده اید که از شدت ناتوانی به بچه های سرمست از بازی دشنام میدهند 💚 تو کپی کوچکی از معشوقه ات هستی❤️.تمام زندگیم این بود = محبت حضرت علی (ع)❤️توی این دنیا زندگی خوب فقط برای کسایی بود که طالعشون به امامشون گره خورده بود ❤️یا مبدل السیئات بالحسنات... طالع من رو هم به امام زمانم گره بزن ❤️
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
بخاطر ارامش روح و وجود همون مادر گرچه دنبال زندگی خودشونن ولی شما بخاطر رحمتی ک از مادر میگیری و از روح پدر دریافت میکنی همیشه باید احساس خوشبختی کنی😊
«گَر تو با بَد ، بَد کُنی... پَس ' فَرق ' چیست !؟» - مَن نمیدانم آدمِ خوبی هستَم یا نه، ولی این را میدانَم که بیشتَر از سَهمَم رَنج میبَرم :) . "🐈⬛ عشقِ پیشی..>> وَ سایه پدرم کافیست . . . 🫂 یا ضامنِ آهو تو بخواه..🤍 زندگی را دوست دارم ، مادرم را بیشتر 🫀
بخاطر ارامش روح و وجود همون مادر گرچه دنبال زندگی خودشونن ولی شما بخاطر رحمتی ک از مادر میگیری و از ...
ولی خیلیا بیشتر ازین دارن مثلا خیلیا تو بچگی یتیم نمیشن یا اونایی که تو کشورایه بهتر به دنیا میان و ... منظورم اصلا مادی نیستا نمیدونم گرفتی حرفمو یا نه