2777
2789
عنوان

تجربه جن دیدن

| مشاهده متن کامل بحث + 815 بازدید | 53 پست
نه میگن این جنه از بچگی دنبال اسن پسردایی ما بودع همش خودشو بهش نشون میده

خودت چی دیدی تاحالا

میگن خدا روز قیامت ازتک تک کارات میپرسه واااای ب اون لحظه که ازم بپرسه کی دلتاااااااشکست ؟قیااااامت میکنم  

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

یا توهمه یا دروغ من توی بیابون تنها سرباز بودم هیچی نه دیدم نه شنیدم فقط سکوت بود ستاره

منم زیاد تنها بودم ندیدم ولی خب خودشونو به بعضیا نشون میدن

پسر هستم🐈
کسی خاطره ای دارع بگع😂

پسر خالم 😂میگه من همیشه یهو ساعت ۳ یک‌ونیم بیدار  بیدار میشم انگاره یکی منو بیدار میکنه میگه یعنی یه شب هم نمیشه بدون بیدار شدن بخوابم

بعد همش میگه من با بقیه فرق میکنم من مثل بقیه نیستم هر اتفاقی که قرار برام بیوفته روز قبل خوابشو میبینم🤣🤣🤣🤣نکنه جنه میگه چشام خیلی شوره اگه یکیو بگیره نابودش میکنه

منم زیاد تنها بودم ندیدم ولی خب خودشونو به بعضیا نشون میدن

حالا امشب ک اومد سر وقتت،جیگرت طلایی میشه

میگن خدا روز قیامت ازتک تک کارات میپرسه واااای ب اون لحظه که ازم بپرسه کی دلتاااااااشکست ؟قیااااامت میکنم  
یا توهمه یا دروغ من توی بیابون تنها سرباز بودم هیچی نه دیدم نه شنیدم فقط سکوت بود ستاره

هست اما شما خداروشکر آسیب ندارین

علامه طباطبایی : ابد در پیش داریم،،،،،برای زندگی دیگران فرشته باشیم😇 نه شیطان😈 ، در پس هر مشورت و نظر ما پشت گوشی ها و در فضای مجازی یک انسان سرشار از احساس نشسته و یک زندگی واقعی داره که با یک جمله یا حتی یک کلمه ما ممکنه تصمیم مهمی بگیره ، سبب از هم پاشیده شدن یک زندگی 💣، از بین رفتن عشق یک زوج 💔، ساختن روزهای تلخ بچه های یک خانواده آسیب دیده 😭 نباشیم.ما نظری میدیم و رد میشیم و به زندگی خودمون میپردازیم یک انسان میمونه و تجزیه و تحلیل حرفهای ما....اشک ها ، شب بیداری ها و تصمیمات مهم.خداوندا مرا آن ده که آن به💫 

الان دیگه اجنه عضوی از جامعه شدن😶

علامه طباطبایی : ابد در پیش داریم،،،،،برای زندگی دیگران فرشته باشیم😇 نه شیطان😈 ، در پس هر مشورت و نظر ما پشت گوشی ها و در فضای مجازی یک انسان سرشار از احساس نشسته و یک زندگی واقعی داره که با یک جمله یا حتی یک کلمه ما ممکنه تصمیم مهمی بگیره ، سبب از هم پاشیده شدن یک زندگی 💣، از بین رفتن عشق یک زوج 💔، ساختن روزهای تلخ بچه های یک خانواده آسیب دیده 😭 نباشیم.ما نظری میدیم و رد میشیم و به زندگی خودمون میپردازیم یک انسان میمونه و تجزیه و تحلیل حرفهای ما....اشک ها ، شب بیداری ها و تصمیمات مهم.خداوندا مرا آن ده که آن به💫 
عاقا نگو من قلبم ضعیفه

عاقا ماقا نداریم،اون پیرزن مو قرمزه،ک صورتش پرچروکه وقوز داره 

اون قراره امشب بیاد بالاسرت

نه میگن این جنه از بچگی دنبال اسن پسردایی ما بودع همش خودشو بهش نشون میده

همین نشون داده و رفته؟  🥲😐

دلش خنک شده این همه دنبالش بوده با یه نگاه دیگه اروم گرفته رفته؟  😅😂🥲

ولی اگه جن عاشق باشه بازم سراغش میاد...  

به این راحتیا ول نمیکنه:)))  

عشق، زد ضربه بمن،  اسموونا رو دودی کردم،  نگاهم رو ب ماه،  میچکه اشکم چرا،  د،  قلبم باید بی حس شه،  این زندگی پر درده