2777
2789
عنوان

تجربه جن دیدن

| مشاهده متن کامل بحث + 817 بازدید | 53 پست
ولی بعضی پسرا خیلی دوس دارن پیش دخترا مرموز بنظر میان فکر میکنن اینجوری جذاب ترن، این یه رازه ولی من ...

دمت گرم منم گاهی وقتا میفهممم خیلی دروغ میگه یه چیزه ساده رو ده برابر میکنه اما من به روش میارم🤣🤣🤣

یه روز گفت تیپ زدم مامانم گفت چقدر خوشتیپ شدی رفتم بیرون با موتور یهو موتور لیز خورد افتادم مامانم گفت چش خوردی برای همینه😂😂🤣🤣🤣از خنده داشتم میترکیدم

همکلاسیم گفت خونه ی ما پر از جنه همه خانواده ی ما دارن

میگه وقتی میخوام درس بخونم اذیتم میکنن منم دادا میزنم برین بیرون یا وقتی میخوابه جنا میان روی قفسه ی سینش میخوابن

میگه شبا وقتی  خوابم به شکل خواهرم .مامانم. بابام.داداشم. به شکل همه میاد ولی من میفهمم جنه 

میگم نمی ترسی میگه نه فقط چون اذیتم میکنن خسته شدم 

بعد گفت وقتی یکی تو خانواده مریض میشن اونا میان با پارچه ی سفید سرشو میبندن دست جمعی براش سفره پهن میکنن

دیگه زنگ خورد گفت بعدم میگم

🤣🤣🤣🤣چه باحاله

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

ارع توی بعضی خونه ها نمیتونن برن این پسر داییمم میگه توی خونه قبلیمون نمیومده خونشونو که عوض کردن دو ...

چرا پسر داییت نمیره پیش یه سید یا مولا تا ازش دورش کنه ؟ من تا جایی که میدونم بودنشون با آدم نحسی و بدبختی میاره

لطفا جای خدا نباشید. 
همکلاسیم گفت خونه ی ما پر از جنه همه خانواده ی ما دارن میگه وقتی میخوام درس بخونم اذیتم میکنن منم د ...

فلج خواب هم خوب برای مردم داستان شده یک کلاغ چهل کلاغ میکنن

آنکس که بداند و بخواهد که بداند/ خود را به بلندای سعادت برساند* آنکس که بداند و بداند که بداند/ اسب شرف از گنبد گردون بجهاند* آنکس که بداند و نداند که بداند/ با کوزه ی آب است ولی تشنه بماند* آنکس که نداند و بداند که نداند/ لنگان خرک خویش به مقصد برساند* آنکس که نداند و بخواهد که بداند/ جان و تن خود را ز جهالت برهاند* آنکس که نداند و نداند که نداند/ در جهل مرکب ابدالدهر بماند* آنکس که نداند و نخواهد که بداند/ حیف است چنین جانوری زنده بماند*

نه میگه صداشو می‌شنوم صدامو میشنوه میبینمشون

خب همینه دیگه مردم اطلاعات درستی از مشکل فلج خواب ندارن،   اصلا نمیدونن چی هست... 

یا هیچ اطلاعی از مشکل سایکوز بعد زایمان ندارن اصلا نمیدونن سایکوز بعد زایمان چیه چون متاسفانه کشور ما کلا کتاب نمیخونن،  مطالعه نمیکنن هر چیزی که علت و منشا علمی و پزشکی داره به جن و موجودات ماورایی ربط میدن. 

آنکس که بداند و بخواهد که بداند/ خود را به بلندای سعادت برساند* آنکس که بداند و بداند که بداند/ اسب شرف از گنبد گردون بجهاند* آنکس که بداند و نداند که بداند/ با کوزه ی آب است ولی تشنه بماند* آنکس که نداند و بداند که نداند/ لنگان خرک خویش به مقصد برساند* آنکس که نداند و بخواهد که بداند/ جان و تن خود را ز جهالت برهاند* آنکس که نداند و نداند که نداند/ در جهل مرکب ابدالدهر بماند* آنکس که نداند و نخواهد که بداند/ حیف است چنین جانوری زنده بماند*

🤣🤣🤣آره بعضی همین فکرو میکنن اما اون نه فقط خودش خواهش مادربزرگ و پدربزرگش  خودشم مجرده

اسم کاربریت بهت میادا 😂

اسم کاربریت بهت میادا 😂

نگم برات از خندهام چه بلاهای که سرم نیومد😂

رفتم خونه ی عمم دامادش فوت کرده بود یه اداهای درمی‌آورد اما اشک درمیومد منم هی میخندیدم آخرشم  رفتم تو اتاق همه چپ چو نگام میکردن