2777
2789
عنوان

تاخیری

2379 بازدید | 16 پست

سلام خانما ببخشید خیلی شرمنده ام ک دارم مطرح میکنم این موضوعو اما برام مهمه .من و همسرم رابطه داشتیم اولش رابطه دهانی برقرار کردم بعد حس کردم دهنم کم خیلی خیلی کم سِر شد مثل قبلا ها ک اسپری تاخیری استفاده می‌کردیم اما اینبار خیلی کمتر بود . خیلی اعصابم خورده ما از اسپری استفاده نمی‌کنیم .ب نظر شما خیانت کرده ؟هیچ بویی هم نداشت. این اسپری ها بعد شستشو از بین نمیرن اثرشون؟

شما فقط طول زخم آدما رو میبینید. اما گاهی عمق اون زخم تا استخون هم رفته...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نه عزیزم ببخشیدا ولی زیاد تو دهنت مونده بی حس شده

منم‌نظرم‌همین‌بوپ

پدر پشتم‌شکست از رفتن تو 🥀پدر شادی تموم شد توغم تو🥀پدر اون‌همه حرفات کجا رفت🥀همه رفتن بعداز رفتن تو‌🥀پدر تنها شدم‌تنهایی سخته😭😭بابای نازم‌بابای قشنگمدلم‌برات تنگ شده خیلیییی دلم‌برات تنگه لعنت به روزی که رفتی لعنت به لحظه ای که برااخرین بار پاهات و‌بوسیدم لعنت به لحظه ای ک‌ نشستم تا روی صورت ماهت خاک‌ریختن لعنت به همه لحظه هایی که تو‌نیستی اخ که پشتم شکست بعد تو همه خوشیمون باخودت بردی🖤🖤🖤

شوهره منم قایمکی میره باپمادلیدوکایین سرش میکنه قشنگ دهنم سرمیشه میفهمم بروخودم نمیارم گناه داره اخه یباربهش گفتم خروس🤣🤣🤣🤣

بعضي زخــــم ها هســــــت كه هـــــــــر روز بــــايـــد روشونو باز كنــــيو نـــــــــمـــــــــــــك بپـــــــــــاشــــــــــ ــــي ...تــــــــا يــــــــــادت نـــــــــــــره كه ســــــــــــــراغ بعضـــــــــــي آدمـــــــــــــانبــــــــــــــــــــايـ ـــــــد رفـــــــــــت ، نــــــــــــــبـايـــد!
خب بابا زده  قبلش زده  ولی روش نشده بهت بگه  عیبی نداره  مردا احساس ضعف میکن ...

ن نمیزنه . این قرص میخوره ‌‌

اصلا ما اسپری نداریم 

ن نمیزنه . این قرص میخوره ‌‌ اصلا ما اسپری نداریم 

حالا شاید قایمکی زده دیگه 

نخواسته بهت بگه 

که مثلا احساس ضعف کنه 

راستی قرص چی میخوره؟ 

تاثیر داره ؟ 

یکم توضیح میدی راجب قرص

جاااااانه عمت لایک نکن ! 

حالا شاید قایمکی زده دیگه  نخواسته بهت بگه  که مثلا احساس ضعف کنه  راستی قرص چی می ...

اسمشو نمی‌دونم بخدا ی قرص قرمز رنگی هست نصفش و میخوره خیلی تاثیر داره خیلییی ببخشید اصلا ار ضا نمیشه . از عطاری میخره