2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

ببین کسی که قانون جذب و راز رو فیلمشو ساخت، که میگه کائنات در خدمت شماست و یه قول چراغ جادو هم گذاشته، اون شخص بخاطر همون فیلمی که ساخت خیلی مرتکب جرم و اینا شد و دقیقا به خاطر همین موضوع و درحین ساخت فیلم،  و چندسال هم زندان بود

خودت هم بری سرچ کنی برات میاره و واقعیته

بگذریم، قانون جذب میگه که شما بشین جذب کن که برف بیاد، بارون بیاد، سکه ببینی، یه سگ ظاهر بشه، نمیدونم فلان اتفاق بیوفته، از اعماق قلبتم حتی بهش باور داشته باشی واقعا اتفاق نمیوفته، چون همچین چیزایی دور از ذهنه و اصلا نه دست مائه نه قدرتشو داریم

قانون جذب واقعا حقه بازیه و یه سری با اینحرفا پول درمیارن 

ولی

قدرت ذهن واقعا قویه، نمیدونم اون ویدیو که به یه نخ سنجاق وصل کرده رو دیدی یا نه، اینجوریه که یه نخ نسبتا ضخیم داری یه حلقه ای چیزی به تهش گره میزنی و دستت نگه میداری، تمرکز میکنی بدون اینکه دستتو تکون بدی حلقه رو مجسم میکنی که به سمت راست و چپ میره و واقعا اینجوری میشه و خودتم متحیر می مونی، سرچ میکنم لینک ویدیوش رو برات میزارم

یه روانشناس خیلی معروف هم میگه که شب ها قبل خواب و صبح که بیدار میشید، مثلا اگه داری درس میخونی، سرکار موقعیتی رو میخوای یا هرچیز دیگه، چند دقیه بهش فکر کن و خودت رو توی لباس فارغ التحصیلی یا اون جایگاه ، هرچیزی که داری براش تلاش میکنی و میخوای اتفاق بیوفته، مجسم کن، تصویرپردازی کن، ذهن به این باور میرسه که این جایگاه برای منه و تلاش هایی که میکنی مثمر ثمر واقع میشه، ینی یجورایی ایده ها و نکاتی به ذهنت میاد و انجام میدی که تورو به سمت هدفت میکشونه، ذهن توی این مسیر قرار میگیره و رسیدن به هدفت آسونتر میشه، راه هموار میشه، چون ذهنت با تلاشت همسو میشه، قدرت ذهن واقعا زیاده

طولانی شد ولی یچیز دیگه هم بگم، دیدی یه سری از ادما بیمار میشن و دکتر جوابشون میکنه، ولی هیچوقت ناامید نمیشن و این باور براشون قویه که نه من غلبه میکنم و خوب میشم، و واقعا هم این اتفاق براشون میوفته و چندین سال هم زندگی میکنن! اون دکتر اشتباه نکرده و واقعیت رو گفته، چه بسا خیلی از بیمارهای مشابه هم همینطور میشن، ولی این شخص چون انگیزه داره، باور داره که خوب میشه قدرت ذهنش روی بدن خودش تاثیر میزاره و خودش خودشو خوب میکنه....

مطمئنا یه سری مخالف حرفای من هستن و نظرشون محترم، من با تحقیق و شنیده هام به این نتیجه رسیدم و باورم اینه، امیدوارم کمکی بهت کرده باشم❤️

زندگی که یک بار زیر سوال نرود، ارزش زیستن ندارد...

من چند تا از دوستام دنبالش بودن همشون گفتن فایده نداشته و الکی بوده.یکیشون که خیلی هم پیگیر بود و کتاب خرید ولی بعد از یه مدت گفت به درد نخورده.میگن انگار سر کاری هست و بازی با الفاظ

ببین کسی که قانون جذب و راز رو فیلمشو ساخت، که میگه کائنات در خدمت شماست و یه قول چراغ جادو هم گذاشت ...

ممنونم

من دیشب داخل یه تاپیک یسری متن دیدم که اولش یسری عدد و بعد خواسته و بعد یه عدد دیگه بذاریم.

من خیال پردازی زیاد میکنم و تک تک لحظات را برای خودم بارها مجسم میکنم 

فردایی خواهد رسید که در آرزوهایم زندگی میکنم.درخواست ندید قبول نمیکنم
ممنونم من دیشب داخل یه تاپیک یسری متن دیدم که اولش یسری عدد و بعد خواسته و بعد یه عدد دیگه بذاریم. ...

من به این اعداد و حروف اینا باور ندارم، ادم نمیدونه چیه، حتی برای من منطقی هم نیست

ولی برای خودم و ازدواجم بگم هرچیزی که میخواستم طرفم داشته باشه واقعا همینطور درومد، میدونی ادم چیزی رو بخواد، خودشو بشناسه به سمتش هم کشیده میشه، انگار چشم ادم فقط این چیزا رو میبینه

همیشه مثبت فکر کن، کلمات مثبت به کار ببر

بگو مثلا موفق میشم، نگو شکست نمیخورم، برا همه چی همینطور

ذهن ادم به فعل منفی کاری نداره کلمات رو میبینه

من به این اعداد و حروف اینا باور ندارم، ادم نمیدونه چیه، حتی برای من منطقی هم نیست ولی برای خودم و ...

ببینید خب شما باور ندارین ب این اعداد ولی واقعا همچین چیری هست

عزیزم اتفاقا از منبع درست تحقیق کردم و میگم

من هیچوقت حرفی رو نمیزنم مگه اینکه مطمئن باشم!

برای همون اعداد هم گفتم من باور ندارم و برای من منطقی نیست، نگفتم همچین چیزی وجود نداره! ممکنه باشه ولی من فعلا باور ندارم و نخواستم دنبالش برم

ولی برای قانون جذب اکثر نظریات رو گوش کردم و نظر دادم

نظر شما هم محترم

ببین کسی که قانون جذب و راز رو فیلمشو ساخت، که میگه کائنات در خدمت شماست و یه قول چراغ جادو هم گذاشت ...

عزیزم فرمایش شما کاملا درسته ولی شما دقیقا اومدی قانون جذب رو توضیح دادی. قانون جذب و قدرت ذهن یکی هس. شما با قدرت ذهنت جذب می کنی و البته بحث خدا و قدرتی هم ک خدا تو وجود ما قرار داده جای صحبت داره. خدا اومده یک قانونی رو تعریف کرده برای جهان ک هر کس مطابق با این قانون پیش بره سعادت مند میشه مخالفشم پیش بره متضرر میشه. خدا گفته هر چیزی هم ارتعاش و هم فرکانس خودش و می کشه سمت خودش. افکار مثبت اتفاق های مثبت رو جذب می کنه افکار منفی اتفاق های منفی رو. برای همین خدا عادل هس چون این قانون رو قرار داده و حالا دست ما هس ک چطوری ب این قانون عمل کنیم. دیدی خیلی ها ناراحتن میگن خدایا اینقدر نماز می خونیم دعا می کنیم نذر و نیاز می کنیم چرا ما رو نمی بینی.. چون بلد نیستن چطوری مطابق با قانون و عدالت خدا زندگی کنن. در کل خیلی بحث جالبی هس و من خیلی نتایج گرفتم از این قانون. دوره ی استاد شریفی رو اگر شرکت کنید از ابعاد مختلفی این موضوع رو تحلیل می کنن هم بر اساس خدا و قرآن هم براساس علم فیزیک و قوانین دانشمندان هم براساس اشعار ادبی از دیدگاه مختلفی تحلیل می کنه و این قانون رو اثبات می کنه