2777
2789
عنوان

قلب جنین

559 بازدید | 26 پست

سوال:سلام من ازمایش بتام ۱روز بعد تاخیر ۳۸سه روز بعد(۲دی) ۱۲۳دو روز بعد (۴دی)۲۷۶ دوروز بعد(۶دی) ۶۶۲ و سه روز بعد (۹دی) شد ۲۴۵۱

اقدامم روز ۹ و ۱۶ اذر بود

اولین روز پریودمم ۲۸ ابان بود

۹دی سونو دادم گفت ۴ هفتمه

اما دکترا میگن ۷هفته و ۳روزت بوده اون روز

الان ممکنه دوباره بارداریم پوچ باشه

بر اساس اقدامم که ۹ اذر بود ۹ دی بود که سونو دادم گفت ۴ هفتته و یولک ساک نداری و ۵میلی متر 😭😭😭من یبار بارداری پوچ داشتم چون همسرم واریکوسل داشت شهریور عمل کرد و داروهای محرک میخورد و دکتر جفتمون بهمون اجازه بارداری داد خیلی میترسم تو رو خدا راهنماییم کنید 

امروز رفتم سونو گفت ۵ هفته و ۶ روزشه 

یولک ساک تشکیل شده و جنین هم بود از ۵میلی متر شده ۱۳ میلی متر فقط برای قلب گفت ۱هفته ۱۰ روز دیگه بیا 

به نظرتون همه چی خوب پیش رفته

یعنی به فاصله دو روز دو روز هی آزمایش بتا دادی؟

کاربران قلعه، elinalooove ، مارال _   و بقیه اونایی که قبلا توهین کردن و الان با کاربریای جدید هستن به هیچ عنوان با من مخاطب نشن⛔️

همیشه از اینکه برم انحراف بینی‌م رو عمل کنم و بخوام تامپون بکشم میترسیدم  
ولی دوستم پیش دکتر حامد عباسی بدون تامپون عمل کرد منم رفتم و عمل کردم پیششون و الان خیلی راحت تر نفس میکشم، عمل زیباییشون هم بدون تامپونه
اگه شما هم درباره عمل بدون تامپون کنجکاوید، جزئیات بیشتر رو اینجا ببینید   

همه چی عالیه  ده روز دیگه حالت تهوع ات شروع میشه اونوقته کع قلبش تشکیل شده

برام دعا کن خیلی استرس دارم امروز تو مرکز سونو انقدر گریه کردم از استرس همه کسایی که قبل من اونجا بودن کارشون تموم شده بود منتظر بودن من بیام بیرونن ببینن من چی شدم 

بله 

چقدر صبر و حوصله میخواد 

ان شالله مشکلی پیش نمیاد به سلامتی بارداریتو طی میکنی

کاربران قلعه، elinalooove ، مارال _   و بقیه اونایی که قبلا توهین کردن و الان با کاربریای جدید هستن به هیچ عنوان با من مخاطب نشن⛔️

برام دعا کن خیلی استرس دارم امروز تو مرکز سونو انقدر گریه کردم از استرس همه کسایی که قبل من اونجا بو ...

من سر دخترم همین مسئله برام پیش اومد 

۶ هفته ام بود طبق سونو ولی قلب تشکیل نشده بود 

دکتر گفت قلب نداره اینم مثل قبلی سقط میشه 

ولی بعد ده روز  حالت تهوع کرفتم رفتم سونو گفت قلب تشکیل شده 

پیج آشپزی من ashpazi_ba_sayoo( مهتاب اینانلو)

چقدررر آزمایش دادی مشخصه خیلی استرسی هستی وقتی ساک و جنین دیده شده توی سونو یعنی اوکیه دیگه اگه صبر ...

امروز دکتر گفت برو

اخه میدونی من پارسال بارداری پپوچ داشتم

دکتر اصلا دیوونه بود من دکتر خودم بیمارستان صارم امروز رفتم این برام سونو بنویسه انقدر جو داد سکته زدم 

چقدر صبر و حوصله میخواد  ان شالله مشکلی پیش نمیاد به سلامتی بارداریتو طی میکنی

مرسی عزیزم

من که از ۲۹ آذر فهمیدم تا همین امروز از استرس و دلهره یه شب راحت نخوابیدم 

فقط کادم شده قران خوندن و ذکر گفتن