2777
2789
عنوان

کاردر منزل

3721 بازدید | 10 پست

سلام دوستان بعداز کلی دنبال کار گشتن و کلاه برداریه هایی که ازم شد ی کاری توی روبیکا پیدا کردم ک پول نمیخاد هم نوع کاری هم داره من بسته بندی انتخاب کردم حالا میگن باید قرار داد محضری ببینیدیم منم میترسم همسرم هم میگه فردا هرچی باشه ب من ربط نداره من میگم این کار نکن ولی من خودم واقعا ب کار نیاز دارم حالا ب نظرتون کلاه برداری نیست فردا مشکلی پیش نمیاد ترو خدا کمک کنید

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

از من میشنوی دور کارایی ک نوشته در منزل رو خط بکش.همشون کلاه برداریه

وآقا آخه خیلی ب کار نیاز دارم خواهر اینم خو میگه پول نمیگیره فقط قرارداد ۶ ماهه میبنده یعنی کلاه برداریه 

نه کار در منزل دیگه قرار داد محضری نمیخواد که اونم بعضا میگن کارت ملی میخوایم بازم ریسکه تا یه اشنا ...

واقعا یعنی اینم کلاه برداریه آخه کار لازمم چیکار کنم مگه محضری بده ؟من سر درد نمیارم واقعا😭😭

چون حتی اگه پولم نگیرن ازت واسه اول کار، مطمئن باش یجوری بعدا یه اتفاقی میفته ک الکی پات گیر میشه.از ...

واقعا پس چیکار کنم حتی میگه اگه مشکلی برای بار پیش بیاد ازدست‌دادن کم میکن..یعنی خطری نکنم‌

خواهش میکنم ازتون گول کار در منزل تو روبیکارو نخورید بنده خانم لاله صمدزاده رو پیدا کردم تو کانالش کارت ملیش رو گذاشته بود فیلم های رضایت مردم رو نمی‌دونم از کجا دانلود کرده گذاشته تو کانالش اولش 180گرفت واسه ثبت نام بعد گفت 350برای ارسال بعد گفت دوباره 580بفرست آخرش هم گفت 1800واسه بیمه کالا آخرشم پولام رو پس نداد و دیگه جوابم رو هم نداد