2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

احساس میکنم ی طوریه ناراحته (واقعا بی شوخی میگم)

آره منم حس کردم راستش واسه پسرم همسایمون گرفته تازه الان داد از وقتی اومده یه جوری شوهرم میگه شاید قفسش کوچیکه

من از پرنده ها سر در نمیارم اگه درباره این پرنده میدونی خوش حال میشم بهم بگی 

میشه واسه اینکه حال دلم خوب باشه یه صلوات مهمونم کنید😘 
آره منم حس کردم راستش واسه پسرم همسایمون گرفته تازه الان داد از وقتی اومده یه جوری شوهرم میگه شاید ق ...

براش بازی پرنده ها رو بگیرید (من قبلا از این استیکر فنری ها براش گذاشته بودم)قفسشو اگه میتونید بزرگتر کنید که ی جفت هم بتونه داشته باشه 

من قبلا داشتم صحبت هم میکرد از طوطی بهتر ولی چون مشغله هام زیاد بود واگذارش کردم🥲

سلام بر آنان که در پنهان خویش ، بهاری برای شکفتن دارند💫
تنها باشه میمیره میشه درباره این پرنده بهم کمی اطلاعات بدی

اره تنها باشه افسردگی میگیره بعد براش یه جفت بخر من که داشتم براش جفت خریدم بعدش بال هاشون رو کوتاه کردم که زیاد نپرن بعد روزا حدودا ده دقیقه اینا تو خونه ازادشون میکردم بعد سعی کن زمانی بذاری باهاشون بازی کنی و باهاشون حرف بزنی غذا هم بهشون ارزن بده و آب و اینکه چون ارزن ها ممکنه با پوست قاطی شن حتما چک کن ارزن هاشون تموم نشده باشن و پوست نباشن فقط و اینکه یه کلبه کوچیک هم بذار داخل قفس که لونه شوم باشه اگه احتمالا بچه دار شدن .

'-' !니 곁에 나는 살수있어