2777
2789
عنوان

ازمایش بتا

111 بازدید | 17 پست

روز اول ۲۷/۵بوده دیروز ازمایش دادم۷۲/۵بود(پنج روزبعد) امروزشده۱۰۲/۵

عادیه کم نیست؟کسی تجربه داره

واسه اینکه ایندفعه بچه ام سالم باشه و بمونه برام صلوات میفرسی؟!🥹کاربرخیلییی قدیمی

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من شنبه موعدم بود امروز بعد۴ روز شده ۱۶۰

ظهر ۴ ازمایش دادم

⛔️ درخواست دوستی پذیرفته نمیشه⛔️ میشه برای سلامتی دخترم ی صلوات یا ی دعای کوچیک مهمونم کنی😓😞خیلی با خودم میگم این فقط ی خواب باورش نکن 😭😞 اخه منو چ ب اسیر شدن توی مطب دکترا برا دردی ک نمیدونم از کجا یهو وارد زندگیم شد😭😭خدایا راضی ام ب رضای تو. اللهم عجل لولیک الفرج🤲🏻

هفت هشت روز

کمه ولی صبر کن تا موقع سونو

ایشالا ک خیره

برا منم کم میرفت بالا دکتر ترسوندم ولی وقتی رفتم سونو قلبشم تشکیل شده بود رفته بود

میشه بگی قبل از موعد چ نشونه هایی داشتی؟

من شنبه موعدم بود امروز بعد۴ روز شده ۱۶۰ ظهر ۴ ازمایش دادم

مشکلی نداره؟دکترچی گفت

واسه اینکه ایندفعه بچه ام سالم باشه و بمونه برام صلوات میفرسی؟!🥹کاربرخیلییی قدیمی
کمه ولی صبر کن تا موقع سونو ایشالا ک خیره برا منم کم میرفت بالا دکتر ترسوندم ولی وقتی رفتم سونو قل ...

من علائمی نداشتم فقط روز موعدیه ساعت دردپریود داشتم البته من امپولhcgزدم

مشکلی نداره؟دکترچی گفت

گفتم کم نیست؟ گفت خوبه

سر دخترم روز سوم ۳۰۰ بود

⛔️ درخواست دوستی پذیرفته نمیشه⛔️ میشه برای سلامتی دخترم ی صلوات یا ی دعای کوچیک مهمونم کنی😓😞خیلی با خودم میگم این فقط ی خواب باورش نکن 😭😞 اخه منو چ ب اسیر شدن توی مطب دکترا برا دردی ک نمیدونم از کجا یهو وارد زندگیم شد😭😭خدایا راضی ام ب رضای تو. اللهم عجل لولیک الفرج🤲🏻

گفتم کم نیست؟ گفت خوبه سر دخترم روز سوم ۳۰۰ بود

منم رفتم دکتر گف فعلا زوده بخوایم بگیم خارج رحمی و ایناس😔نگرانم

کمه ولی صبر کن تا موقع سونو ایشالا ک خیره برا منم کم میرفت بالا دکتر ترسوندم ولی وقتی رفتم سونو قل ...

میشه بگی چقد بود چجوری میرفت بالا علائمت چیا بود

امپول تاثیر داره توی درد حس کردن؟

تا۱۴روز همه علائم مثل بارداری کاذبه حتی بی بی هم مثبت میشه

میشه بگی چقد بود چجوری میرفت بالا علائمت چیا بود

من ازمایش ک دادم ۴۰۰ بود حدودا ولی بعد دوروز ک باز تست کردم فکرکنم ۱۰۰ اینا بالاتر رفته بود

دکتر یه تست دیگه نوشت ک بازم همین حدود بالا رفت و بهم گفتم احتمالا خارج رحمیه ولی خداروشکر نبود

من ازمایش ک دادم ۴۰۰ بود حدودا ولی بعد دوروز ک باز تست کردم فکرکنم ۱۰۰ اینا بالاتر رفته بود دکتر یه ...

مرسی انشالله واسه منم خوب پیش بره😔