2777
2789
عنوان

یه چی گم کردم😢

85 بازدید | 9 پست

احساس میکنم یه چیم گم شده نمی دونم چیه انگار یه چی که برام ارزش داره نیس و همش تو فکرم چیه خدااا

شمام اینجوری هستید

میگن دعایی نی نی سایتی ها میگیره برام دعا کنید که به چیزی که براش تلاش کردم برسم🍓🤍🌱 اگه دعا کردید ریپ بزنید تا براتون صلوات بفرستم🤍✨️

اسی حلال کن مهم برام

ولا حریان از این قراره ک من یکسال نیم ازدواج کردم

الان شش ماه با خانواده شوهرم قهرم شوهرمم کلا باهاشون قط رابطه کرده چونکه خاهرش رفته بود شماره منو داده بود به دوستش و دوستش بهم پیام جنسی میداد که پیگیر شدیم گندش درامد منم شکایت کردم حالا از اون جریان کاملا باهاشون قط رابطه ایم بعد خاهرشوهره خاهرشوهرم مارو چن ماه پیش دعوت کرد ماهم رفتیم. الان خاهرشوهرش بمن زنگ زده گفت خاهرشوهر من همه رو به فحش کشیده که به چه حقی دعوتش کردین باهاش حرف میزنید.....

میخام بدونم دلیل این کارا چیه؟

بنظرم خیلی بچگانه اس درکش نمیکنم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من انگار تموم حسامو از رگام کشیدن بیرون

رفتم تو لاک باز ایشالا صد سال دیگ بیرون میام

وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)                                              هیتلرم خوبه ها، اما من عاشق با پنیه سربریدنای چرچیلم                                                                                                                           https://t.me/Hich_zh

اسی حلال کن مهم برام ولا حریان از این قراره ک من یکسال نیم ازدواج کردم الان شش ماه با خانواده ش ...

محلش نزار مشخصه سوخته

طراحی و ساخت اکسسوری پیج کاری اینستا namek_gallery کارم ساخت اکسسوری با سلیقه ی شما جنس استیل و نقره. فروشنده اکسسوری نیستم سفارشی سازم ❤🧡😍

وای حالا هفته بعد دعوتشون میکنم تا دیگه کاملا اتیش بگیره

😅

طراحی و ساخت اکسسوری پیج کاری اینستا namek_gallery کارم ساخت اکسسوری با سلیقه ی شما جنس استیل و نقره. فروشنده اکسسوری نیستم سفارشی سازم ❤🧡😍

بنظرم خیلی کودنه که بروزش میده

این اگه عقل داشت اونجوری خودش سنگ روی یخ نمیکرد

بعدش دور از جون تو بدترین ادم دنیا یسر برادرشه چطور ادم باید بیاد ناموس برادرش رسوا کنه با تلفن اس ام اس و... حالا هرچی با غیرت برادرش ابروش وووو بازی کنه چرا؟ حالا تو غیربه بودی اون که برادرش بود والا شوهرت خوب کرد دمشون چیک حرفم نبر و بیار جلو شوهرت دوباره دعوا میشه بینشون تهش یا یه مدت طولانی اعصاب خوردی دارین یا بزرگا واسطه میشن اینقدر رو مخ شوهرت میرن که گذشته هل گذشت و... اشتیشون میدن پاش باز میشه

ببین من ناراحت میشم از اینکه خانوادها قهر باشن چه خوب اگه اشتی کنن و دیگه دردسری درست نشه مطمئن باش خودم بی تفاوت میگذری حالا بزار ماهی دو ۳ بار خواهرش ببینه ضرر نرسونه نفعش نخواه