2777
2789

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

چیزی درموردش میدونی من یک ساله مبتلا شدم هروزم بد تر میشم 

من بعد کرونا گرفتم،الزایمری بودم انگار، خودم بستم به مواد غذایی طبع گرم بهتر شدم جنسینگ هم خیلی خوبه یه ذره زمان میبره

تیرویید کم کار نداری؟

من بعد کرونا گرفتم،الزایمری بودم انگار، خودم بستم به مواد غذایی طبع گرم بهتر شدم جنسینگ هم خیلی خوبه ...

مشکل من جدی تره همیشه احساس میکنم تو خوابم به محیط اطرافم غریبم انگار تو قفس شیشه ایم هر کاری میکنم خوب نمیشم خیلی ترسناکه ولی تا حالا پیش روانپزشک نرفتم از قرص اعصاب میترسم

مشکل من جدی تره همیشه احساس میکنم تو خوابم به محیط اطرافم غریبم انگار تو قفس شیشه ایم هر کاری میکنم ...

ااا اقاییین

نمیدونم چطوری هستین شما 

ولی من جوری بودم که اگه میرفتم یه جا یادم می‌رفت کجا هستم  هیچی یادم نمیموند پیش مغز اعصاب هم رفتم کلی قرص داد ولی مصرف نکردم رفتم دکتر طب سنتی یه سری خرتو پرت بهم داد غذاهامو طبع گرم کردم اوکی شدم ،میگفت مه مغزی برای سردی بیش از حد بدنه

نمی‌دونم چیه ، ولی پیشنهاد میکنم هر چه سریع تر بری پیش روانشناس اونا کمکت میکنن قرص اعصاب هم ترس ندارن یه دارو هست مثل بقیع

کاربری دوم ، ولی اصلا پشیمون نیستم چون حق گفتم  زرد_چوبه هستم ، دو هفته تعلیق شدم دوباره ظرف یه هفته یه ماه تعلیقم کردن 😕😂
نمی‌دونم چیه ، ولی پیشنهاد میکنم هر چه سریع تر بری پیش روانشناس اونا کمکت میکنن قرص اعصاب هم ترس ندا ...

رفتم پیش یه روانپزشک میگفت بخاطر ترس اضطراب شدید اینجور شدی باید تا چن ماه قرص مصرف کنی و چن جلسه دیگم بیای من پیگیر نشدم

رفتم پیش یه روانپزشک میگفت بخاطر ترس اضطراب شدید اینجور شدی باید تا چن ماه قرص مصرف کنی و چن جلسه دی ...

پیش چند تا روانشناس برید ، مصرف قرص اگه همراه با مشاوره و روان درمانی نباشه فایده نداره

کاربری دوم ، ولی اصلا پشیمون نیستم چون حق گفتم  زرد_چوبه هستم ، دو هفته تعلیق شدم دوباره ظرف یه هفته یه ماه تعلیقم کردن 😕😂