2777
2789
عنوان

شمابگیدمن چیکارکنم؟؟؟😞

177 بازدید | 25 پست

من یه اخلاق بدی دارم یکی یه حرفی بهم میزنه خیلی میره رومخم وبهم برمیخوره جوری که هی بهش فکرمیکنم وپیش خودم میگم منظورش ازاین حرف چی بود!!!و واسه خودم توذهنم چرت وپرت می‌سازم نمیتونم بیخیال حرفای دیگران بشم😣 حس میکنم افسردگی گرفتم چیکارکنم حرفاشون ونشنیده بگیرم وبیخیال شم؟؟؟😔

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم دقیقا مث تو بودم حتی‌ خوانواده خودم و شوهرم هی بهم میگفتن این جوری نگرد چرا شوهرت اینو میگه چرا رفتین اینجا چرا میری سر کار چرا بچت تنهاس تو خونه چرا تیپت اینجوری اخلاقت بده و.... 

همش هم وقتی میومدم خونه فقط رو همسرم و بچه هام عقده هامو خالی میکردم میرفتم مدرسه با نفرت درس میدادم حالم از خودم بد میشد دیگه 

یه روز شوهرم گفت به خوانواده من اگر کسی کوچکترین حرف بهت زد فقط جواب میدی شده تو روشون وایسی ولی جواب میدی بی احترامی کردن با احترامی جواب میدی فضولی کردن همون موقع جواب میدی به خوانواده خودت هم همینجور. 

از اون موقع همون موقع که فضولی می‌کنن جوابشون و میدم هم کمتر دیگه دخالت میکنن هم آرامش خودم و بچه هامو همسرم بیشتره هی اومدم خونه به خودمم نمیگم وای چرا جواب ندادم باید اینو میگفتم باید اونو میگفتم و... 

این که میگی چی هست؟؟؟

اورثینگ یه بیماریه روحی روانیه و از افسردگی میاد که هی افکار مختلف میاد تو ذهنت ولی دست خودت نیست یعنی خودت کلافه میشی همشش ذهنت مشغول فکر کردن به چیزای مختلف، اتفاقایی که افتاده هست و دست خودت نیست فکر کردن یا نکردن بهش ولی فکر میکنی

#حامی حقوق کودکان، نوجوانان، جوانان، بزرگسالان، میانسالان، مسن ها، خانم ها،آقایون 🥲

سعی میکنم طوری رفتارکنم که انگارنشنیدم ولی سخته😔

باید رو خودتون کار کنی اگه نمیشه و خیلی داره آسیب زا میشه برو مشاوره 

کاربری دوم ، ولی اصلا پشیمون نیستم چون حق گفتم  زرد_چوبه هستم ، دو هفته تعلیق شدم دوباره ظرف یه هفته یه ماه تعلیقم کردن 😕😂
منم دقیقا مث تو بودم حتی‌ خوانواده خودم و شوهرم هی بهم میگفتن این جوری نگرد چرا شوهرت اینو میگه چرا ...

من وشوهرم موقتا طبقه بالای پدرشوهرم زندگی می‌کنیم مجبورم احترامشونونگه دارم تاوقتی که ازپیششون بریم😣