2777
2789
عنوان

ب دادم برسید😭😭😭

300 بازدید | 18 پست

آنفولانزا گرفتم شدید صبی یکم حالم خوب بود ولی اومدم خوننه تب و لرز وحشتناک دماغم کیپ کیپ تب شدیدددد بدن درد شدیددددد

گلو درد داره روانیم مسکنه فقط بگید چی بخورم خوب شم

دکتر دیشب رفتم وقتی از خونه خواهرشوهرم برگشم😭

هر آنچه که ذهن بتواند به آن فکر کند!قابل دست یافتن است🤍🌻

انفولانزا بخوای زود خوب شی فقط باید بری سرم و امپول بزنی 

ی میترونیدازول میزنن تو سرم سریع خوب میشی

تو دلیه مامانی تو روزهایی ک فکرشم نمیکردم اومدی تو دلم و‌شدی معجزه ی زندگیم ♥️ از خدا فقط سلامتی تو خواستم🤱🏻.پسر زیبای من هزاران بار وجودت رو شکر🩵 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اخی  عزیرم  من زیاد بلد نیستم ولی برای کیپ شدن دماغ ی بخور اکالیپتوس بخر روزی چند زار مخصوصا شبا قبل خواب استفاده کن خیلی خوبه 

منم گلوم درد میکنه  چرک داره فکر کنم الان شلغم خوردم  نمی دونم چی بخورم که بد تر نشم

انفولانزا بخوای زود خوب شی فقط باید بری سرم و امپول بزنی  ی میترونیدازول میزنن تو سرم سریع خوب ...

بخدا دیشب رفتم

۱میلیون هن فقط خرج سدم و دارو شد ۲تا سرم واسم نوشت یکی این دستم یکی اون یکی

بدتر شدم بهتر نشدم

هیچی فقط استراحت ومایعات برای گلو درد فقط دیفن هیدرامین هر هشت ساعت غرغره کن ولی بعدش آب نخور اصلا ت ...

دیفین هیدرامین کامپاند ام همش میخورم ولی هیچ فایده نداره هیچییییییی

فقط دارو که الان حالتو خوب میکنه چون تب داری نباید دمنوش گرم بخوری تا میتونی مایعات بخور آب میوه طبی ...

😭😭😭😭😭😭بخداویشب ۱میلیکن پول دکتر دادم

۲تا سرم یکی‌این دست یکی اون

کلی سوپ بخور شلغم ابمیوه

ولی هیجی ب هیچی