2777
2789
عنوان

طلاق

| مشاهده متن کامل بحث + 186 بازدید | 33 پست
هی روزگار  اینقدررر پشیمونم زود ازدواج کردم اونم شهر غریب حس میکنم دارم افسردگی میگیرم

بعضیا شانس ندارن سن دور هم ازدواج کرده بودی همین بود ببین چه درسی دنیا بهت میده گوش کن دنیا میخاد تو قوی بشی پس قوی شو تا اون درس دادنشو تموم کنه 

اللهم عجل الولیک الفرج ❤
منم اوایل مثله شما بودم دیدم دارم نابود میشم، با اینکه بچم کوچیکه ولی با پسرم میرم بیرون بازار پارک، ...

من رانندگی هم بلدم گواهینامه هم دارم اما نمیذاره ماشین ببرم 

کلا حقوقم رو هم برا خودم خرج میکنم بهم پول نمیده همش میگه چک دارم 

نمیدونم دلمو به چی خوش،کنم

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

منم اوایل مثله شما بودم دیدم دارم نابود میشم، با اینکه بچم کوچیکه ولی با پسرم میرم بیرون بازار پارک، ...

دقیقا منم همینطور خیلی هم خوش میگذره هزار برابر وقتی با شوهرمم 

اللهم عجل الولیک الفرج ❤

[QUOTE=324060488]من رانندگی هم بلدم گواهینامه هم دارم اما نمیذاره ماشین ببرم  کلا حقوقم رو هم برا خودم خرج م خوبه بابا خیلی شوهرا حقوق زنشونم دستشونه چکار کردی و چی شده خداتم شکر بسته همین که میزاره بری سر کار و از حقوقت نمیپرسه خوبه

اللهم عجل الولیک الفرج ❤
من رانندگی هم بلدم گواهینامه هم دارم اما نمیذاره ماشین ببرم  کلا حقوقم رو هم برا خودم خرج م ...

همه تو زندگیشون مشگل دارن، خداروشکر کن سره کار میری وقتت میگذره، شاید واقعا نداشته باشه به بهونه های مختلف ازش بگیر اگه فک میکنی الکی میگه ندارم

مهربان بسیار دیدم...هیچکس مادر نبود... پسرم عاشقتم، عاشقی و دوست داشتن و با وجود تو یاد گرفتم...❤ مرا از دور تماشا کن...من از نزدیک غمگینم...

دقیقا منم همینطور خیلی هم خوش میگذره هزار برابر وقتی با شوهرمم 

اره بابا من راحتترم تنها میرم.

مهربان بسیار دیدم...هیچکس مادر نبود... پسرم عاشقتم، عاشقی و دوست داشتن و با وجود تو یاد گرفتم...❤ مرا از دور تماشا کن...من از نزدیک غمگینم...

من رانندگی هم بلدم گواهینامه هم دارم اما نمیذاره ماشین ببرم  کلا حقوقم رو هم برا خودم خرج م ...

والا تو حداقل حقوق داری 

من میگم پول بده میگه خرج داریم قسط داریم😂😭دیگ باهاش کنار اومدم ،هیشکی خوشبخت صدرصد نیست ،زندگیتو خودت باید درست کنی چون ازاول دستت توجیبش نرفته زورش میاد خرجت کنه ی مدت نرو سر کار بگو بدون حقوق مرخصی گرفتم ، مثلا شوهرم هفته ای یبارمیبره ماروخرید دیگ هرچی بخواییم میخریم ولی پول توجیبی نمیده البت بگم اینم از دوستاش شنیده ک زن اگ مستقل بشه میزاره میره اینم چشمش ترسیده ، حالا شما بنظرم اگ ایتا داری کانال تنهامسیر آرامش عضو شو خییییلی ب درد میخوره بعدا دعاشو ب جون من میکنی 

اینکه از خانوادم دورم زنگ میزنم دور هم هستن مهمونی گرفتن و من نیستم و تنها اینجام خیلی عذابم میده 

شایدم من زیادی وابستم و درس دنیا بهم همینه که مستقل بشم

اینکه از خانوادم دورم زنگ میزنم دور هم هستن مهمونی گرفتن و من نیستم و تنها اینجام خیلی عذابم میده&nb ...

مطمئن باش همینه ، بخدا من خانوادم تو یه محلیم باورت میشه باید دعوتشون کنم تابیان خونم ؟اما ازاون طرف هی میگن تو بیا هی دعوت میکنن ،منم راستش دوس ندارم زیاد برم آخه همیشه خدا خونشون شلوغه و بچهای داداشام واینا اونجان آدم کلافه میشه ، کلا آدم از چیزی ک نداره دلگیره ماهاهم از چیزی ک داریم دلگیریم مثلا من دوس دارم مادرم بیاد دوسه روزخونم ولی ازبس وابسته ب پدرمه صب میاد شب میره 

مطمئن باش همینه ، بخدا من خانوادم تو یه محلیم باورت میشه باید دعوتشون کنم تابیان خونم ؟اما ازاون طرف ...

خداروشکر مامان و بابام همراهن الان هر دو هفته ۱ بار میان آخر هفته ها میمونن 

امسالم گفت هر هفته میام تو ناراحت نباش