2821
2789
عنوان

سوتی 😅😅😅😅

| مشاهده متن کامل بحث + 180 بازدید | 20 پست
خودت باید با سیاست و خیلی اروم طوری که هوشیار نشن درستش کنی هزاران سال فرهنگ غلط هست طول میکشه تا د ...

تواون تاپیک تو بودی میگفتی ادم چقدر حقیر باشه ک دلش بخواد زن باشه و...یجور سقوطه و...

کارندارم 

ولی این تحقیر جنسیتی همه جاهست 

مخصوصا زن علیه زن 

مادرشوهرمم باداماداش اینطوری نیست ولی منو کلفت میبینه 

شاید همه اینا برگرده ب همون حرف و دیدگاه شما ک جایگاه زن و خیلی حقیر تر از مرد میبینید

موقع بحث ریپلای نمیخونم دیگه🤣😘🖐
تواون تاپیک تو بودی میگفتی ادم چقدر حقیر باشه ک دلش بخواد زن باشه و...یجور سقوطه و... کارندارم  ...

بله خودم بودم که گفتم زن بودن بد هست و ....

و متاسفانه چند نفر متوجه نشدن داریم شوخی میکنیم و خیلی بد و بیراه به من گفتن

شما چطور متوجه شوخی نشدی ؟!؟!؟!

میتونین برین از اولش بخونین هر جاش متوجه نشدین براتون توضیح میدم

مهربان هستم و دارای مهربانویی که تاج سرم هست - به نام خدا -بسم الله الرحمن الرحیم  - بالای ۵۰ سال - تهران - خالق زن و مرد فرموده لباس یکدیگرند یعنی جنس مخالف نیستند بلکه مکمل یکدیگرند - خوب است بجای جنس مخالف بگوییم جنس مکمل - بنده اینجا هستم تا بخش مکمل خلقت اقایان را بهتر بشناسم و به تبعش جنس خودم را - و با شناخت و احترام به جنس مکمل ، بتوانم به خودم احترام بگذارم - اگر نظری میدهم صرفا سلیقه شخصی است و قصد تایید یا توهین ندارم - صادقانه پذیرای هر گونه نظر و نقد و سئوال و ابهام همه عزیزان از هر دو جنس مکمل میباشم - بر من منت گذارده ، با نظراتتان ، فردایم را متفاوت از امروزم کنید - پیشاپیش از افراد عصبانی عذر خواهی میکنم که با نوشتارم یا شوخی  ،  ناخواسته باعث ناراحتیشون شدم ، فقط کافیه بفرمایید تا از تاپیکتون برم بیرون  -  با تشکر

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

بله خودم بودم که گفتم زن بودن بد هست و .... و متاسفانه چند نفر متوجه نشدن داریم شوخی میکنیم و ...

اولا ک اون ترکید 

دوما شوخی یا جدی من گله ای ندارم چون واقعیت جامعه هست 

شما هیچکس و حتی پسر بچها رو نمیبینی ک دلشون بخواد دختر باشن 

ولی خیلی از زن ها آرزوشونه مرد میبودن

موقع بحث ریپلای نمیخونم دیگه🤣😘🖐
اولا ک اون ترکید  دوما شوخی یا جدی من گله ای ندارم چون واقعیت جامعه هست

تاپیک کلا پاک شده ؟

یعنی من اونقدر پست و بی ریشه ام که در مورد زن واقعی گفته باشم ؟!؟!؟

اگه واقعی گفته باشم خودم هم دست خیس به خودم نمیزنم که دستم نجس بشه مطمئن باش

شما امضام رو بخون

مهربان هستم و دارای مهربانویی که تاج سرم هست - به نام خدا -بسم الله الرحمن الرحیم  - بالای ۵۰ سال - تهران - خالق زن و مرد فرموده لباس یکدیگرند یعنی جنس مخالف نیستند بلکه مکمل یکدیگرند - خوب است بجای جنس مخالف بگوییم جنس مکمل - بنده اینجا هستم تا بخش مکمل خلقت اقایان را بهتر بشناسم و به تبعش جنس خودم را - و با شناخت و احترام به جنس مکمل ، بتوانم به خودم احترام بگذارم - اگر نظری میدهم صرفا سلیقه شخصی است و قصد تایید یا توهین ندارم - صادقانه پذیرای هر گونه نظر و نقد و سئوال و ابهام همه عزیزان از هر دو جنس مکمل میباشم - بر من منت گذارده ، با نظراتتان ، فردایم را متفاوت از امروزم کنید - پیشاپیش از افراد عصبانی عذر خواهی میکنم که با نوشتارم یا شوخی  ،  ناخواسته باعث ناراحتیشون شدم ، فقط کافیه بفرمایید تا از تاپیکتون برم بیرون  -  با تشکر
اولا ک اون ترکید  دوما شوخی یا جدی من گله ای ندارم چون واقعیت جامعه هست  شما هیچکس و حتی ...

این جنسیت به خاطر هزاران سال راه غلط بشر هست

شما قران رو بخون

ادم کیف میکنه مقام زن و مرد رو که تعریف کرده

خدا چقدر زیبا گفته

2790
2823

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

جهیزیه

دلآنآ | 17 دقیقه پیش
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز