2777
2789
عنوان

کندی ضربان قلب جنین وسقط

227 بازدید | 15 پست

سلام خانما کسی بوده ضربان قلب جنینش کند می‌زده وسقط کرده باشه و بارداری بعدیش سالم بدنیا اومده باشه

❤️خدایاخودت مواظب تودلیم باش بسلامت بدش بغلم🤲❤️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چندبودگلم صددرصدبعدی سالمه

نمیدونم سونو چیزی نگف فقط گف قلب تشکیل شده بزار صداشو بزارم واست بعد گف‌کند میزنه نمیشه بزارم 🥺

نمیدونم سونو چیزی نگف فقط گف قلب تشکیل شده بزار صداشو بزارم واست بعد گف‌کند میزنه نمیشه بزارم 🥺

بعدش چی شد؟

روزیکه تو به دنیا آمده بودی عریان، جمعی به تو خندان و تو بودی گریان، کاری بکن ای دوست که وقت رفتن، جمعی به تو گریان تو باشی خندان
بعدش چی شد؟

بعدش گف چیز نگران کننده ای نیس ببر پیش دکترت بردم گف‌‌استراحت‌کن‌دوهفته‌دیگه‌سونوتکرارشه‌دوهفته‌دیگه‌رفتم‌گف‌واستاده😰

بعدش گف چیز نگران کننده ای نیس ببر پیش دکترت بردم گف‌‌استراحت‌کن‌دوهفته‌دیگه‌سونوتکرارشه‌دوهفته‌دیگه ...

الهیی بمیرم برای دلت چی کشیدی🥺

روزیکه تو به دنیا آمده بودی عریان، جمعی به تو خندان و تو بودی گریان، کاری بکن ای دوست که وقت رفتن، جمعی به تو گریان تو باشی خندان
الهیی بمیرم برای دلت چی کشیدی🥺

😔😔خداانکنه‌عزیزم♥️اره‌خیلی‌سخت‌بودتازه‌هنوز‌دوماهه‌یکم‌بهترشدم

اصلا فکرای بد نکنی ایندفعه سالم و سلامت بچتو میگیری بغلت

اصلا فکرای بد نکنی ایندفعه سالم و سلامت بچتو میگیری بغلت

مرسی گلم انشاله از دعاهای شما نه ته دلم یه حس خوب دارم‌امیدم بخودشه انشالع ناامیدم نمیکنه😊♥️

گلم نلراحت نباش من چی بگم که سال پیش بچمو نه ماهه به دنیااوردم ولی پرکشیدالان بعدس سال نازایی دوباره ...

الهی بگردم😭چرا عزیزم چیشد مگه 

انشالله‌این‌یکیوسالم بالا بگیری بحق‌خانم‌فاطمه‌زهرا♥️🤲

الهی بگردم😭چرا عزیزم چیشد مگه  انشالله‌این‌یکیوسالم بالا بگیری بحق‌خانم‌فاطمه‌زهرا♥️🤲

بغل بگیری

2790
2778
2791
2779
2792