2821
2789

با اونی که قبل و بعد دادن هیچ مشکلی نداره ما هم مشکلی نداریم 

ما با اونایی که بعدش میان زار میزنند که ولمون کرد بی آبرو شدیم ازمون سواستفاده شد و... میگیم نکنین خوبیت نداره

❤️همسرم ،پسرم ❤️شما تنها میتوانید آخرین درمان من باشید و بی شک دیگران بیهوده میجویند تسکینم❤️

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

چون رابطه باعث ترشح بیش از حد هورمون عشق میشه و این هورمون محترم فقط خانمها رو در انتخاب کور و شل میکنه و همینجوری خر وارانه پیش میرن و یهو چشم وا میکنند جا تره و بچه نیست

ضمنا جنس مخالف چون دست نیافتنیه جذابه وگرنه هیچ چیز خاصی نداره

زنانی که در زندگی هم خیلی خودشونو به اقایی محترمشون بچسبونن و سریش بشوند به سرنوشت همون دوس دخترا تبدیل میشن البته کمی دردناکتر 

همیشه در دسترس بودن باعث میشه آدم عزت و احترام همیشگی که براش قائل بودن از دست بده بخاطر همین باید تو رابطه یسری حد و حدود باشه

تجربه بعضی چیزا مثل همین با کسی که بدونی همیشگیه و بخاطر عشقش بهت نزدیک میشه نه فقط رفع نیاز خیلی قشنگ تره

رابطه باعث میشه اوج وابستگی اتفاق بیفته وخدای نکرده زمانی که تو رابطه شکست بخوریم باعث آسیب های جدی روحی و روانی بخصوص برای دختر میشه

از لحاظ مذهبی ام که میشه گفت بعضیا قبولش ندارن

ولی در کل کاملا سلیقه ایه و نظر هرکس فرق داره ولی من مخالفم