2777
2789
عنوان

بارداری

101 بازدید | 21 پست

سلام بچه هامن 8 هفته و5 روزباردارم، علائم خاصی ندارم، سونوقلبم نرفتم میخوام فقط ان تی برم، نگرانم میگم نکنه قلب نداشته باشه والکی دارم طی میکنم، کسی هست شبیه من باشه؟ 

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

بدن همه واکنش یکسانی به هورمون بارداری ندارن ،منم فکر میکردم علایمی ندارم مثل درد پستان و حالت تهوع اینا ،تو نه هفته رفته بودم خداروشکر قلبش میزد ،انشالله که برا شمام قلبش میزنه و سالم به دنیا میاد 

همینجوری، دلیل خاصی نداره، بارداری دومم هست کلابیخیالم

نباید بیخیال باشین . شما اگ قراره با این رویه پیش برین ک دیگ هیچی . از اقوام همسرم بچه سومش بود میگف چرا هزینه سونو الکی دکتر بدم. نرف نرف تا ۷ ماهگی . میره دکتر واس سرماخوردیش میفهمه بچه از ماه ۵ اصلا ن رشد کرده ن هیچی . پوک شده باید کورتاژ میکرده . خدایی پشت گوش نندازید واجبه این چیزا

دلم برات تنگه بابا 🥀 منو حتی خداهم تحویل نگرفت. چ برسه به روزگار

خدایی نکرده اگه مشکلی باشه دیر بری اذیت میشی. الان برو ببین ساک بارداری تشکیل شده. جنین داخل رحمه یا ...

ازماماتوخانه سلامت پرسیدم گفت اگه خارج رحمی باشی هزارتاعلائم داری وکلی حالت بدمیشه، منم گفتم ولش کن

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز