2821
2789
عنوان

نمک زیااااد🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️

166 بازدید | 12 پست

من باردارم متاسفانه نمک زیاد میزنم به غذام اصلا بدون نمک نمیتونم بخورم تروخدا یه راهی بدین بهم وگرنه با این وضع تا ۶ ماه کلی باد میکنم چجور کم کنم نمکو بجاش مثلا میشه خیار شور اینا استفاده کرد؟

سعی کن نخوری منم خودمو عادت دادم کم نمک میخورم مسمومیت بارداری میگیری ی وقت

🦁چو روزی مرا عمر پایان رسید💔زمانی که جانم ز تن پر کشید❤️🩹نه تابوت باید مرا بر بدن✨️نه با مومیایی کنیدم کفن🖤که هر بند این پیکرم بعد از این💫شود جزئی از خاک ایران زمین🥺❤️🔥 #کوروش_بزرگ

خیار شور هم خوب نیس

🦁چو روزی مرا عمر پایان رسید💔زمانی که جانم ز تن پر کشید❤️🩹نه تابوت باید مرا بر بدن✨️نه با مومیایی کنیدم کفن🖤که هر بند این پیکرم بعد از این💫شود جزئی از خاک ایران زمین🥺❤️🔥 #کوروش_بزرگ

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

از یه طرفم دکتر گفته چیز شیرین نخور چون قندم بالاس نمیشه چیز ترشم بخورم ینی؟میگن ترش هم نمکش بالاس

ترشی کلا نمکه و فشار خون رعایت کن ی وقت زایمان زودرس نگیری چون اگه دفع پروتئین یا مسمومیت بگیری بچه رو زود درمیارن

بمنم گفته شکر و نمک نخور

چی بخورم من😬

📌وقتی به داشتن اعتماد بنفس عادت نداشته باشی اعتماد بنفس بنظرت نوعی مغرور بودنه📌وقتی همیشه منفعل بودی قاطع بودن مثل خشونت به نظرت میاد📌وقتی عادت نکردی نیازهات فراهم بشه اولویت دادن به خودت برات مثل خودخواهیه📌اینو گفتم که بدونی دایره ی امن تو همیشه معیار خوبی برای رفتارت نیست
بچت دختره؟؟ 

نه فعلا نمیدونم من هم ترش خوردم هم شیرین هم شور😂حتا دلمم میخاس نمیتونسم زیاد استفاده کنم شرین رو جون ضرر داره ترشم همینطور فقط چنبار استفاده کردم