2777
2789
عنوان

انگل با چی خوب میشه معمولا

76 بازدید | 10 پست

داریم میریم دکتر 

و خیلی مشکوک به داشتن انگل هستم 

کسی تجربه داشته ؟ 

اصلا و ابدا لایک نکنید ، اگه از نظرم خوشتون اومد ریپلای بزنید و بگید اینطوری بیشتر خوشم میاد. 

قرص جویدنی مخصوص انگل، همه خانواده باید بخورند حتی اونایی که انگل ندارن

دختری از سادات هستم، بر دشمن مرتضی علی لعنت، ما بچه های مادر پهلو شکسته ایم، خیال کن که غزالم بیا و ضامن من شو💚🍃

خیلی حالم بده همه کاری میکنم که خوب شم

اصلا و ابدا لایک نکنید ، اگه از نظرم خوشتون اومد ریپلای بزنید و بگید اینطوری بیشتر خوشم میاد. 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خیلی حالم بده همه کاری میکنم که خوب شم

خیلی راحته درمانش، نگران نباشید 

دختری از سادات هستم، بر دشمن مرتضی علی لعنت، ما بچه های مادر پهلو شکسته ایم، خیال کن که غزالم بیا و ضامن من شو💚🍃
خیلی راحته درمانش، نگران نباشید 

خدا کنه زودتر خوب شم 

روی خورد و خوراک و خواب و روحیه و حتی درد کمر و عضلاتم رو دارم تجربه میکنم 

مدام می‌خوام بالا بیارم و خیلی بده 

يعني اگه يكي از خاتواده اين مشكلو داشته باشه بفيه هم دارن ؟

لطفا درخواست دوستي ندين ، با احترام اهل چت نيستم🌹
يعني اگه يكي از خاتواده اين مشكلو داشته باشه بفيه هم دارن ؟

خب انگل منتقل میشه ، بخاطر همین ممکنه بقیه هم داشته باشند، دختر من انگل گرفته بود پیش دبستانی بود، دکتر به همه ما قرص داد بخوریم ، گفت فقط دخترت بخوره فایده نداره

خب انگل منتقل میشه ، بخاطر همین ممکنه بقیه هم داشته باشند، دختر من انگل گرفته بود پیش دبستانی بود، د ...

نميذونستم اينو 

ازمايش داره ؟

لطفا درخواست دوستي ندين ، با احترام اهل چت نيستم🌹