2821
2789
عنوان

حق با کیه ؟

230 بازدید | 27 پست

سلام من امروز دعوام افتاده با نامزدم عقد نیستیم  ولی رسمیم 

اومدم خونه دوستم باهم تایپک زدیم راحل بپرسیم 

ایشون هردفعه قرار بود همو ببینیم برام شیرکاکائو میخرید 

ایندفعه ی بحثی شد گفت قیمت شیرکاکائو انقدر شده یا ی بار بین حرفاش گفت محتاج شیرکاکائو که من بخرمی حرفش واقعا ناراحت کنند بود بهش گفتم نخر سر پول اسنپم هی میگفت 

انقدر میشه اینجوری میشه اعصابم خورد شد امروز  برام شیرکاکایو خرید دوتا منم نگرفتم حالا اومدم خونه این پیامو داده  به من بنظرت کار اشتباهی کردم ؟

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، امروز یه سر به توپ تخفیف دیجی‌کالا بزنین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی گذاشته، هم یه کد ۵۰۰ هزار تومانی داره.

کد: TT554

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

خیلی ناراحت شدم از این پیامت این باد کردنت و این که نمیشه حتی باهات حرف زد شوخی کرد خیلی بده من به خاطر تو رفتم از اونطرف پمپ بنزین از این قوطیا گرفتم که خوشت میاد قیمتی نداره که میگی محتاج نیستم اره خب پول من چیزی که من میخرم نجسه  میدونستم امروز بیای بری یه ضد حال میزنی  از الانم شروع کن به پیام دادن خر منم  که چون دوست دارم فکر میکنم اگه چیزی میگیرم یا هر چی خوشحال میشی من اگه کاریم برات میکردم از رو دوست داشتن بود تو یه بچه ایی که طرفت حالش هیچیش برات مهم نیست امروزم نگرفتی چون گفتی اومدم بعدم تا چند وقت همو نمیبینم بزار خوب اذیتش کنم از الانم شروع کن به پیام دادن اشکال نداره

خیلی ناراحت شدم از این پیامت این باد کردنت و این که نمیشه حتی باهات حرف زد شوخی کرد خیلی بده من به خ ...

خیلی سمه و مناسب ازدواج نیست واقعا مگه بچه ۱۶ ساله س

نیما یوشیج همه ی داستان را گفت: چایت را بنوش، نگران فردا نباش، از گندمزار من و تو، مشتی کاه می ماند برای بادها