عشق_همه مدیر استارتر عضویت: 1402/09/02 تعداد پست: 11811 عنوان با هودی هم میشه یکم با حجاب بود؟😐 1478 بازدید | 93 پست مامان من رو لباس پوشیدنم یه نمه حساسه👌همیشه لباسایی میخریم ک حد وسط باشه ن زیادی با حجاب ن زیادی بی حجاب ک حرف هردومون بشه😂❤من عاشق اینم بیرون هودی بپوشم ،ولی خب هودی کوتاهه یکم بنظرم، و اینکه میخام کلاهشو بزارم دیگ شال سر نکنم😐هودی بلند بگیرم بنظرتون تا بالای زانو هام زشت میشهمیشه؟مثل این عکس؟خیلی دوس دارم هودی رو😍 من اکثرا با لپتاپ میام سایت ..نمیتونم درست حسابی تایپ کنم فک نکنین خلی چیزیم..بعد اینجا ایموجی هم نمیتونم بزارم ..من فردی مودی هستم ...یه دوره از زندگیم درگیر کراش مراش بودم ..یه دوره رل بودم ...یه دوره میگم ک.. لق همه ی پسرا بیخیال سینگلیو عشقه ..یه دوره میگم ازدواج خوبه ب خاستگارم جواب بله بدم ..پس تاپیکامو نگا کردی شاخ درنیار ک این معلوم نیس رله سینگله عاشقه ..درحال حاضر سینگلم و ایشالا تا ابددددد سینگل میمونمممممم ...من از بز کمترم رل بزنم ..رل زدم بهم بگید بز .. 1402/10/20 | 14:40 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
عشق_همه مدیر استارتر عضویت: 1402/09/02 تعداد پست: 11811 شایدم از این بلندتر☹️ من اکثرا با لپتاپ میام سایت ..نمیتونم درست حسابی تایپ کنم فک نکنین خلی چیزیم..بعد اینجا ایموجی هم نمیتونم بزارم ..من فردی مودی هستم ...یه دوره از زندگیم درگیر کراش مراش بودم ..یه دوره رل بودم ...یه دوره میگم ک.. لق همه ی پسرا بیخیال سینگلیو عشقه ..یه دوره میگم ازدواج خوبه ب خاستگارم جواب بله بدم ..پس تاپیکامو نگا کردی شاخ درنیار ک این معلوم نیس رله سینگله عاشقه ..درحال حاضر سینگلم و ایشالا تا ابددددد سینگل میمونمممممم ...من از بز کمترم رل بزنم ..رل زدم بهم بگید بز ..
_viva عضویت: 1401/02/04 تعداد پست: 12851 من میپوشم ببین قد هفتاد و پنج هشتاد بگیرمن قد هفتاد و پنج شو گرفتم اوکیه خدایی قشنگ میپوشونه لش هم هست گشاده
sadaf__far عضویت: 1400/02/26 تعداد پست: 37366 از این هودی های بلند هست تا ساق پا بهش میگن هودی لانگ خیلییی نازه برو سایت ایواز سرچ کن هودی بلند ...خیلی شیکه قیمتشم خوبه میتونی با ساپورت و نیم بوت بپوشی
زن_آقامحمدمهدییییییم عضویت: 1402/10/17 تعداد پست: 4559 منم دارم ولی با مقنعه و کاپشن بلند میپوشمش اگ خاستی بگو تا عکس بدمت
هوراسآ عضویت: 1402/03/06 تعداد پست: 3717 شایدم از این بلندتر☹️ اره میشهاین هودی قد ی مانتو هست موسیقی بهتر بِ نظر میاد وقتی آهنگ احساستو توصیف میکنه🎶💜 زندگی همچون نت های موسیقی بالا و پایین دارد،گاهی آرام و دلنواز،گاهی سخت و خشن،گاهی شاد ورقص آور،گاهی پر از غم💜
عشق_همه مدیر استارتر عضویت: 1402/09/02 تعداد پست: 11811 منم دارم ولی با مقنعه و کاپشن بلند میپوشمش دلم از این تیپا میخام ،من فق میخام کلاهشو بزارم مامانم میگه کلاهشو بزاری شبیه پسرا میشی😐😂 من اکثرا با لپتاپ میام سایت ..نمیتونم درست حسابی تایپ کنم فک نکنین خلی چیزیم..بعد اینجا ایموجی هم نمیتونم بزارم ..من فردی مودی هستم ...یه دوره از زندگیم درگیر کراش مراش بودم ..یه دوره رل بودم ...یه دوره میگم ک.. لق همه ی پسرا بیخیال سینگلیو عشقه ..یه دوره میگم ازدواج خوبه ب خاستگارم جواب بله بدم ..پس تاپیکامو نگا کردی شاخ درنیار ک این معلوم نیس رله سینگله عاشقه ..درحال حاضر سینگلم و ایشالا تا ابددددد سینگل میمونمممممم ...من از بز کمترم رل بزنم ..رل زدم بهم بگید بز ..
_viva عضویت: 1401/02/04 تعداد پست: 12851 از این هودی های بلند هست تا ساق پا بهش میگن هودی لانگ خیلییی نازه برو سایت ایواز سرچ ک ... با پافر خوب میشه مرسی گفتی
afsonnm_xx عضویت: 1401/11/18 تعداد پست: 1695 من تازاین مدل دارم اتفاقا پشمی هم هست تا زانوم هست میپوشم کلاش میشه گذاشت البته شما میگی حساسه اگه برات ف.ال ابجد و پاسور گرفتم توهم بجاش منو دعاکن🤍🌱
عشق_همه مدیر استارتر عضویت: 1402/09/02 تعداد پست: 11811 اگ خاستی بگو تا عکس بدمت بده عزیزم من اکثرا با لپتاپ میام سایت ..نمیتونم درست حسابی تایپ کنم فک نکنین خلی چیزیم..بعد اینجا ایموجی هم نمیتونم بزارم ..من فردی مودی هستم ...یه دوره از زندگیم درگیر کراش مراش بودم ..یه دوره رل بودم ...یه دوره میگم ک.. لق همه ی پسرا بیخیال سینگلیو عشقه ..یه دوره میگم ازدواج خوبه ب خاستگارم جواب بله بدم ..پس تاپیکامو نگا کردی شاخ درنیار ک این معلوم نیس رله سینگله عاشقه ..درحال حاضر سینگلم و ایشالا تا ابددددد سینگل میمونمممممم ...من از بز کمترم رل بزنم ..رل زدم بهم بگید بز ..