میلک_شیک مدیر استارتر عضویت: 1398/04/22 تعداد پست: 7999 عنوان کادو تولدم از طرف همسرم 594 بازدید | 25 پست یه مدل ظریف از دستبند ون کلیف برام خریدهنمیدونم برم پلاک و زنجیر سرش بردارم یا نهقشنگه بنظرتون؟ لایک نکنید🙂↔️ 1402/10/20 | 14:22 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
لیلی_آگان عضویت: 1400/01/22 تعداد پست: 93823 کو کجاس ی کم شبیه ب حرفاتون باشید..ن سرطان میگیرید...ن میمیرید...فقط آدم تر ب حساب میاین🗿🌪️⚡
دخترتفلیس عضویت: 1401/04/16 تعداد پست: 4591 KOO کنار آشیانهٔ تو آشیانه میکنم🌷تمام آشیانه را پر از ترانه می کنم🌹کسی سؤال می کند به خاطر چه زنده ای؟ و من برای زندگی تو را بهانه میکنم💙😘
فافاااااااا عضویت: 1400/04/31 تعداد پست: 5665 منم امروز تولدم بود هیشکی تبریک نگفتجز یکی ک نمیشناسم کی هست اونی ک یه سال و ۸ ماهه باهمیم هم تبریک نگفت بی معرفت دلم یه نارنگی پوست پوست شده ست هندونه سفیده،دلم چای سرد شده ست،ته دیگ سوخته ست،خورشت ته گرفته ست،دلم خرمالوی نارسه، لیمو شیرین تلخه،دلم ذوق کور شده ست،نمره ۹.۷۵عه دلم کفش سفید مورد علاقه گلی مه که گِلی شده دلم غروب جمعه ست... انگار بالش ندارم،انگار پیتزام سس نداره،انگار سیب زمینی سرخ کردم نمک نداره،انگار نور خورشید اتاقمو نمیگیره،انگار نوار کاستم رو دستگاه نمیخونه،انگار بهار نارنجام بو نمیدن انگار هدفون ام روشن میشه ولی صدایی ازش در نمیاد انگار نقاشیم رنگ نداره....
sormelina عضویت: 1397/03/17 تعداد پست: 29477 منم امروز تولدم بود هیشکی تبریک نگفت جز یکی ک نمیشناسم کی هست اونی ک یه سال و ۸ ماهه ... من به جای همه میگم تولدت مبارک
میلک_شیک مدیر استارتر عضویت: 1398/04/22 تعداد پست: 7999 منم امروز تولدم بود هیشکی تبریک نگفت جز یکی ک نمیشناسم کی هست اونی ک یه سال و ۸ ماهه ... تولدت مبارک❤ لایک نکنید🙂↔️
میلک_شیک مدیر استارتر عضویت: 1398/04/22 تعداد پست: 7999 ون کلیف چیه اول اینو بگو از این گل های مدل چهاربرگ لایک نکنید🙂↔️
شکلاتییییییییییی2 عضویت: 1401/03/05 تعداد پست: 8292 منم امروز تولدم بود هیشکی تبریک نگفت جز یکی ک نمیشناسم کی هست اونی ک یه سال و ۸ ماهه ... مبارک باشه عزیزم
فافاااااااا عضویت: 1400/04/31 تعداد پست: 5665 من به جای همه میگم تولدت مبارک 🥺مرسی گلم دلم یه نارنگی پوست پوست شده ست هندونه سفیده،دلم چای سرد شده ست،ته دیگ سوخته ست،خورشت ته گرفته ست،دلم خرمالوی نارسه، لیمو شیرین تلخه،دلم ذوق کور شده ست،نمره ۹.۷۵عه دلم کفش سفید مورد علاقه گلی مه که گِلی شده دلم غروب جمعه ست... انگار بالش ندارم،انگار پیتزام سس نداره،انگار سیب زمینی سرخ کردم نمک نداره،انگار نور خورشید اتاقمو نمیگیره،انگار نوار کاستم رو دستگاه نمیخونه،انگار بهار نارنجام بو نمیدن انگار هدفون ام روشن میشه ولی صدایی ازش در نمیاد انگار نقاشیم رنگ نداره....
دخترتفلیس عضویت: 1401/04/16 تعداد پست: 4591 مبارکه قشنگه🌷 کنار آشیانهٔ تو آشیانه میکنم🌷تمام آشیانه را پر از ترانه می کنم🌹کسی سؤال می کند به خاطر چه زنده ای؟ و من برای زندگی تو را بهانه میکنم💙😘