دلیل سرد بودنش این بود که پول نداره و میگه علاقه ای به کار کردن و پول در آوردن نداره ، مگر یه شغل عالی پیدا کنه ، دوریش رو هم نمیتونم تحمل کنم به هم علاقه داریم ، ولی به خاطر پول نداشتنش اصلا نمیتونیم همدیگر رو ببینیم ، من با هر کس آشنا شدم تو عمرم اگه خوب بود پول نداشت اگه پول داشت خوب نبود ، شما با عشق ازدواج کردین یا پول ، یا هر دو
وقتی قرار ازدواج گذاشتیم ن پول داشت ن شغل ن هیچ درآمدی اما عرضه داشت من اوکی دادم با هم زندگیمونو ...
خیلی دوست دارم منم آخر داستانم اینطوری بشه ، چند بار کارهای مختلف رو امتحان کرد ، ولی الان دو ماهه بیکاره ، میدونم آدم کار نداشته باشه افسرده میشه ، ولی گاهی اوقات هم تلاش میکنه ، خیلی هم تنبل نیست ، و واقعا دوستم داره ، چون اصلا آدم دروغگویی نیست ،
آدمی ک هدف داشته باشه سر هر کاری میره پله پله پیشرفت میکنه هدف نداره
اولا سر هر کاری میرفت ولی یهو زده شد ، خسته شد از سختی کار و دو ماهه بدون درآمده ، البته گفت میخواد کار پیدا کنه ، ولی نه هر کاری ، نمیدونم , برای من این رابطه خیلی مهمه ، بدون اون نمیتونم زندگی کنم
اینجور پسرا بدرد زندگی نمیخورن چون تنبلن و خودشون یکی باید خرجشونو بده.من نمونه شو میشناسم چهل سالشه مجرد خونه باباش میخوره و میخوابه بهترین شغل ها رو هم براش پیدا کردن بازم بیشتر از یه ماه نرفت چون تنبل بود
اینجور پسرا بدرد زندگی نمیخورن چون تنبلن و خودشون یکی باید خرجشونو بده.من نمونه شو میشناسم چه ...
نمیدونم اما مسئله ای که هست هر مردی یه مشکلی داره بالاخره ، یکی معتاده یکی بیکاره یکی خیانتکاره ، یکی بد اخلاقه ، یکی دست بزن داره ، یکی خوبه ولی جذابیت طاهری نداره برای طرفش ، یکی خوبه ولی آدمو دوست نداره ، ، من دوسش دارم نمیدونم شاید عشقه من بتونه باعث بشه که اون بهتر بشه وضعش
نمیدونم اما مسئله ای که هست هر مردی یه مشکلی داره بالاخره ، یکی معتاده یکی بیکاره یکی خیانتکاره ، یک ...
میدونم عزیزم هیچ کس از همه نظر کامل نیست ولی خب اینی که شما میگی مشکل بزرگیه باعث از هم پاچیدن زندگی میشه. پسر میره خواستگاری اولین سوالی که ازش میپرسیدن اینه که شغلت چیه درامدت چقدره اهل کار هستی یا نه. این خیلی مهمه که پسر اهل کار و پول دراوردن باشه.به نظرم بیشتر بهش فکر کن عجله نکن