2777
2789
عنوان

عشق بدون پول

462 بازدید | 30 پست

دلیل سرد بودنش این بود که پول نداره و میگه علاقه ای به کار کردن و پول در آوردن نداره ، مگر یه شغل عالی پیدا کنه ، دوریش رو هم نمیتونم تحمل کنم به هم علاقه داریم ، ولی به خاطر پول نداشتنش اصلا نمیتونیم همدیگر رو ببینیم ، من با هر کس آشنا شدم تو عمرم اگه خوب بود پول نداشت اگه پول داشت خوب نبود ، شما با عشق ازدواج کردین یا پول ، یا هر دو 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

هردو

واسه تک‌تک لحظه‌هایی که میتونستی مثل خودشون جواب بدی،دل بشکنی و بهشون بدی کنی، ولی نکردی،به خودت افتخار کن بقیه فکر کردن سکوت کردی چون جوابی نداشتی،اما تو سکوت کردی چون نمیتونی مثل اون آدما باشی بحث، بحثِ اصالت و ریشه‌ست🌱
دلیل سردبودنش اینه که نمیخوادت یا سرش جای دیگه گرمه چون دلایلی که اورده بیشتر بهانه بوده تا دلیل&nbs ...

دقیقا

عاشقتم خدای خوبم. مرسی که هستی  و خدایی میکنی                                  

من با عشق ازدواج‌کردم و تقریبا بی پول بود ولی  میدیدم ارزوهای بزرگی داره و تلاش میکنه و کار رو عار نمیدونه 

ولی این موردی ک شما میگید زیاد جالب نیست بیشتر شبیه تنبلی و بهونه اوردنه

این ادم زندگی ت رو فنا میکنه

من با منطق ازدواج کردم

هم علاقه بود هم پول

اتفاق بدی پیش اومده؟ حس میکنی بدبخت شدی؟ یه لحظه صبر کن. از خودت دور شو. توی تاریخ دور شو. اتفاق هایی رو به یاد بیار که فکر میکردی ازشون زنده بیرون نمیایی. چی شد؟گذشت. به اتفاق هایی فکر کن که توی طول تاریخ برای آدمها پیش اومده.به جنگ به قحطی به بیماری ها. حالا توی جغرافیا از خودت دورشو. به کشورهای دیگه فکر کن. به آدمهای دیگه. دردت در مقایسه با دردهایی که بشر متحمل شده چقدر بزرگه؟ چقدر عمیقه؟ من اینجوری با مسائلی ناخوشایند برخورد میکنم
دلیل سردبودنش اینه که نمیخوادت یا سرش جای دیگه گرمه چون دلایلی که اورده بیشتر بهانه بوده تا دلیل&nbs ...

دقیقا 😐مشخصه اصلا براش مهم نیست

براتون آرزو میکنم هیچ وقت حروم نشید ، حروم آدم اشتباه ، مکان اشتباه ، رشته اشتباه و ... :)