2777
2789
عنوان

زندگی تلخ من😭💔

786 بازدید | 15 پست

دلم میخواست همه خوش باشن 

چرا فقط منم که تو یه خانواده محدود نه هیچ رفت و آمدی نه هیچ کار که بخوام انجام بدم, چرا من باید انقدر ندار باشم سال به سال هیچ جا نرم

حتی آدمی از من خوشش نیاد چرا من که انقدر خوندم این وضعیت انقدر بی محبتی دیدم که چیزی خوشحالم نکنه انقدر محدود و بی پول که حتی مرگ بیشتر دوست داره من بریدم الان نگو تو اینده فلان میشی هیچی نمیشه منی که هیچ محبتی ندیدم همیشه تا آخر عمر تو این حسرتم

اینا رو نوشتم که درد دل کنم و همش یه تیکه ساده بود من مشکلات و خواستم نمیگم حتی به خانواده چون اهمیتی نداره ,من خوب بودم اما دنیا با هم لج بود از همون بچگی که گریه پدرم به خاطر مواد دیدم , از همون زمان تا حالا که هر روز خونمون دعواست , از زمانی که چشمام پر اشک شد بدنم کبود بی پولی , مریضی و هزار درد دیگه

الان هم مثل همیشه چشمام اشکی

چه زندگی سختی نمیدونم منم بی پدر بزرگ شدم یه مادر خسته و پرتلاش که همه حقشو خوردن کلی تلاش برای جبران زحمات مادر که هیچ شد کلی انتطار یه مرد واقعی که اونم زرد از آب اومد دوستای بی معرفتی که هرچی بهشون خوبی میکنم اصلا آدم نیستن نمیدونم خصومت خدا با من چیه؟ شاید تو زندگی قبلیم گناه کردم که اینقدر داغونم خیلی اگه بخاطر بچه ام نبود خودمو میکشتم پست میزم به سختی اشکهامو کنترل میکنم گناه ما چیه در این تقدیر؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نمیدونم😭 تا حالا شده ندونی برای کدوم دردت گریه میکنی؟

آره واقعا به قول هایده دیگه گریه هم دلمو وا نمیکنه من خیلی تنهام خیلی اش بچه نداشتم و میکشتم خودمو

همه بهم خنجر زدن همه

وقتی خدا بهم خنجر زده دیگه چه توقعی از آدما دارم؟ 

من که خیلی وقته مطمئن شدم خدا نیست فقط یه انرژی کنترل فعل و انفعالات شیمیایی هست

بچه ها 

اینایی که میگین ویژگی دنیا ست 

کلا انسان وجودش خیلی از دنیا بزرگتره 

و سختی برای همه هست 

همه یه سختی هایی کشیدن یا دارن میکشن تو زندگی شون درسته که بعضی یختیا برای شما مثل آب خوردنه و اصلا سختی حساب نمیشه ولی برا اون آدم خیلی سخته و اینکه هرموقع به همچین چیزی برخورد کردین خداروشکر کنین که انقد بزرگ شدین 

ببینید کلا انسان کارهایی که میکنه خیلی بزرگتر از این دنیاست اگه اون آدم خوب باشه که خیلی بزرگتر میشه 

میخوام بگم آدمای خوب چون روحشون خیلی بزرگتر از این دنیا میشه سختی هاشون سخت تر میشه و کم کم دنیا نمیتونه روح سنگین و بزرگ شونو تحمل کنه و اونا میرن آسمون. زمین خیلی گنجایش نداره آدمای بزرگ رو نگه داره 

ربطی به زندگی قبلی و بعدی نداره 

این ینی شما ها آدمای خیلی خوبی هستین 

تواضعی عزت بخش                                               به خدا تواضع کن و در برابر فرامینش مطیع باش تا زورگویان نتوانند تو را ذلیل و فرمانبردار خود کنند            ارزش هرفرد متناسب با فرمانده اوست 💕
کاش غم هر کسی به انداز سنش حداقل بود

عزیزم سن عدده 

غم هرکس اندازه سن روحشه مطمئن باش 

اگه نمیتونستی از پسش بربیای هیییچ وقت 

تو همچین شرایطی قرار میگرفتی 

تواضعی عزت بخش                                               به خدا تواضع کن و در برابر فرامینش مطیع باش تا زورگویان نتوانند تو را ذلیل و فرمانبردار خود کنند            ارزش هرفرد متناسب با فرمانده اوست 💕
عزیزم سن عدده  غم هرکس اندازه سن روحشه مطمئن باش  اگه نمیتونستی از پسش بربیای هیییچ وقت& ...

نمیدونم چی بگم فقط اشک 

من این ادم نبودم 

حتی برای دشمنم هم خوبی میخوام اونی که باخته منم

خیلی زود 5و 6سالگی بفهمی مواد چیه اشک پدرت ببینی 

شب نخوابیدن مادرت

تلاش خودت که هیچ جا نمیرسه 

ترحمی رفتار کردن مردم با خودت

شب هدفن بزاری تو گوشت و اشک بریزی برای اینکه خانواده صدای گریه نشنون انگشتت بزاری تو دهنت چون نمی خوای بفهمن به خاطر طعنه و قضاوت دیگران به خاطر تمسخره و بی پولی به این حال افتادی 

سخته گریه تو تنهایی و قوی بودن جلو بقیه , سخته قضاوت شدن توسط عزیزان خودت با این وجود حتی دلت نیاد که با بی احترامی با همونایی که بهت ضربه زدن و اعتقاد گرفتن ازت رفتار کنی 

نمیدونم چی بگم فقط اشک  من این ادم نبودم  حتی برای دشمنم هم خوبی میخوام اونی که باخته من ...

عزیزم منم اینا رو داشتم ولی مدلش فرق می‌کرد 

مثلا تو کل خانوادتون ناراحت بودین 

ولی من فقط خودم ناراحت بودم فقط خودم گریه میکردم 

و جلو همه هیییییچی نشون نمی‌دادم 

الان خسسسسسسته شدم بریدم حس میکنم تموم شدم 

فقط 10 درصد از انرژیم باقیمونده بزور دارم حفظش میکنم 

اگه اون 10 درصد صفر بشه حتی جسمم نمیتونه زنده بمونه کل مون می‌میریم هم روحم هم جسمم 

میدونم خییییییلی سخته 

ولی خب شاید باورت نشه که زندگی همینه 

فقط میتونی با امید زنده بمونی 

امید به فردایی بهتر امید به زندگی بهتر 

اینکه زندگی و آینده خودتو بهتر و قوی‌تر بتونی بسازی 

آنقدر قوی‌تر که بتونی بلاخره به زندگی مادر پدرتم کمک کنی و اونا رو نجات بدی............... 

نمیدونم چی بگم فقط اشک  من این ادم نبودم  حتی برای دشمنم هم خوبی میخوام اونی که باخته من ...

ببین آدم هرچی به مشکلات خودش نگاه کنه براش بزرگتر و سخت تر میشن تو فقط باید ببینی برا وضعی که به وجود اومده چه کار عقلانی ازت بر میاد؟! اگه ازت برمیاد انجامش بده اگه کاری ازت برنمیاد غصه خوردن حلش نمیکنه 

ببین زندگی میگذره زمان میگذره خودتی که تعیین میکنی چجور تو این زمان زندگی کنی..... 

شاد باشی یا ناراحت خوشحال باشی یا غمگین یا منتفی باشی ینی نه خوشحال نه ناراحت 

مهمتر از همه اینکه زمان الان دیگه هییییییییییچ وقت برنمیگرده که بتونی دوباره ازش استفاده کنی میره........ 

اشکالی نداره ناراحت باشی ولی اینکه بخوای زمان الان رو فدای گذشته بکنی و بجای اینکه تو حال زندگی کنی تو گذشته زندگی کنی این بده این خوب نیست 

یادبگیر هییییچوقت حال خوب تو به کسی وابسته نکنی و هیییچکی جز خودت نمیتونه حال تو خوب کنه و تورو بیشتر و بهتر از خودت نمیشناسه خودت باید اول با خودت مهربون باشی برا خودت مهم باشی تا برای دیگران هم مهم باشی 

هرررر چقدر که زندگیت سخت باشه بازم سخت تر از تو 

تو دنیا وجود داره چون ویژگی دنیا همینه دست بالا دست زیاده هم زندگی هایی هستن که از زندگی تو سخت ترن هم زندگی هایی هست که از تو بهتره زندگی شون 

ولی حال دلت رو خودتی که تعیین میکنی 

اگه بتونی حال دلت رو وابسته به کسی چیزی یا موقعیتی نکنی اون موقع بهترین زندگی رو داری............