2777
2789

عرق میکنی برو حموم نذار رو پوستت خشک بشه

صابون بزن 

محلول کلیندامایسین هم بزن

یه ازمایش هم بده چربی خون و کبد چرب نداشته باشی

🦋 «زندگی مینیمالیستی» 🦋 یعنی بازگشت به سادگی ، به اصل آنچه واقعا مهم است . یعنی فهمیدن اینکه شادی در داشتن چیز های بیشتر نیست، بلکه در داشتن چیز های درست است. ما در «تاپیک مینیمالیست ها » تصمیم گرفته ایم ساده تر زندگی کنیم، بیشتر احساس کنیم، و کمتر درگیر داشته ها شویم. اگر تو هم دنبال آرامش ذهن، نظم در زندگی، و آزادی از اضافه های بیفایده هستی، جای تو در کنار ماست. عنوان «تاپیک جامع پاکسازی و رفع انباشتگی » رو تو قسمت ذره بین سایت سرچ کنید یا بگید من بهتون لینک بدم 🥰 #طرفدار_شهید_ابوالفضل_مقدسی

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم کبد چربه و صفرا داری  انار بخور اب انار طبیعی و زرشک تازه منم داشتم خوردم خوب شد

چند روز پیش یه آزمایش کامل دادم ولی گفت مشکلی نداری

ولی سفیدی چشمام زرد شده یکمی

و جوش میزنه بدنم

دهنم هم گاهی بوی بدی میده با اینکه بهداشت و رعایت میکنم

شما چه علائمی داشتین

چند روز پیش یه آزمایش کامل دادم ولی گفت مشکلی نداری ولی سفیدی چشمام زرد شده یکمی و جوش میزنه بدنم ...

دهان ک مربوط به معده و بهداشت دهانه

اما جوشی ک میزنید اگر روی بازو کمر کتف یا... باشه نشان دهنده کبد چربه

من اردیبهشت حجامت کردم گفتن خیلی خوبه اونجا بهم گفت خیلی صفرای بالایی داری جوشای بازوت بخاطر همونه حتا جوش اگه طرف چپ صورتت هم جوش داشته باشه علائم کبد چربه 

بعد گفت زرشک و انار و چیزای تصفیه کننده بخور خوب میشه و الان خوب شدع