2777
2789
عنوان

عموم

2148 بازدید | 20 پست

بچه ها عموم چندسال پیش مخالف مهاجرت من بود  و پدرمو تحریک می‌کرد که نزارش فلانه آبرومون میره نزار بره اما پدرم اصلا طرز فکرش مثل عموم نبود بعد مهاجرت منم همش لایو میذاشتم و بعد یه دوست تاکید فقط در حد دوست اجتماعي  داشتم اونجا با هم لایو میذاشتم عموم بعد فوش میداد و حرص می‌خورد الان بعد چندسال برا اولین بار بهم زنگ زده که کاردی مهاجرت دخترمو جور کنه میخواد بیاد پیش خودت منم هرچی از دهنم دراومد گفت نه خدایی نکرده دختر دسته گلت ناپاک میشه و قطع کردم جوابش ندادم کار خوبی کردم؟

طرز فکر عموت مشکل داشته، ولی به دختر عموت کمک کن اونم مثل خودته

تویی که داری امضامو میخونی امیدوارم حال دلت همیشه عالی باشه 🌷 چیزایی که میگم نظر شخصیمه؛ اگه باهام مخالفی راحت باش من دوست دارم نظرات مختلف رو بشنوم 👂 هیچ عقیده‌ای مقدس نیست و هر آدمی حق داره اون عقیده رو نقد کنه؛ این رو آویزه گوش دیکتاتور درونتون کنید که مخالف رو دیو دو سر نبینید.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اگر امکانش هست که گذشت کنی و به دختر عموت کمک کنی ، اینکار زیباتره♥️🌹

آخه تو نمیدونی چه حرفایی به من زد که فلانه دختر من خوبه چندساله یه زنگ نزده بگه مرده ای زنده ای

همین کارو میکنم فقط یکم عموم رو حرص بدم 😂

😂

تویی که داری امضامو میخونی امیدوارم حال دلت همیشه عالی باشه 🌷 چیزایی که میگم نظر شخصیمه؛ اگه باهام مخالفی راحت باش من دوست دارم نظرات مختلف رو بشنوم 👂 هیچ عقیده‌ای مقدس نیست و هر آدمی حق داره اون عقیده رو نقد کنه؛ این رو آویزه گوش دیکتاتور درونتون کنید که مخالف رو دیو دو سر نبینید.

اسی جان کدوم کشوری؟ (کنجکاو شدم اگه دوست نداشتی جواب نده😌)

ببین اون موقع که عموت این حرفارو میزد، دختر عموتم میگفت این چیزارو یا اون نقشی نداشته؟

اگه نقشی نداشته بهشون بگو فقط به خاطر اون دختر این کارو میکنم و راهنماییش کن حتما چون وضع کشور رو که میدونی خودت...

واقعا جوونا گناه دارن🥺❤

آخه تو نمیدونی چه حرفایی به من زد که فلانه دختر من خوبه چندساله یه زنگ نزده بگه مرده ای زنده ای

سعی میکنم درک کنم که چقدر از حرفها و رفتار و حتی بی توجهی های عموت دلشکسته شدی و غرورت جریحه دار شد.

اگر امکانش باشه برات که گذشت کنی و به دختر عموت کمک کنی ، اینکار به بزرگواری و بزرگ مَنشی ، نزدیکتره♥️🌹

فکر میکردم بعضیا اَرزونن ، مجانی از آب دراومدن🖐😄
اسی جان کدوم کشوری؟ (کنجکاو شدم اگه دوست نداشتی جواب نده😌) ببین اون موقع که عموت این حرفارو میزد، ...

ایتالیا عزیزم نه اون چیزی نگفت بیچاره ولی عموم نذاشت با ن در ارتباط باشه آره میدونم قبلش یکم عمومو حرص میدم فشاریش میکنم بعد قبول میکنم😂😂

آدما  تفکرشون به مرور زمان تغییر میکنه...

مثلا تا ده  سال پیش  کسی  تا ازدواج نمیکرد

ارایش نمیکرد

اما الان ی چیز عادیه

یا مدل مثلا مانتو های بلند

میخوام این مفهوم  رو‌ برسونم

بزرگترا ها م  ب مرور زمان تفکررشون عوض میشه

و ب روز میشن