nedajoni_75 مدیر عضویت: 1402/06/27 تعداد پست: 791 عنوان استفاده از بی بی چک چجوری؟! | مشاهده متن کامل بحث + 256 بازدید | 35 پست دخترا بیخشید من شنیده بودم با ادرار صبح باید انجام بدم تستو چون بی بی چک نداشتم تو خونه یکم از ادرارو تو ظرف ریختم میتونم الان استفاده کنم و بی بی چک بزنم؟ یا باید همون لحظه بزنم 1402/10/20 | 12:30 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
nedajoni_75 مدیر استارتر عضویت: 1402/06/27 تعداد پست: 791 نشون میده اگه باردار باشی..چقدر از موعدت گذشته از موعدم نگذشته هنوز ولی علائمای عجیب دارم سینم درد میکنه همش سرگیجه تهوع خواهرم همینجوری بود ۲ روز به موعدش زد مثبت بود🥲به خودم شک کردم
mrssedi عضویت: 1401/09/06 تعداد پست: 13064 اخه میدونم نیست چون اقدام نکردم ولی یسری علائما دارم اون به شک انداخته منو نمیدونم از ... اگه تازه پاک شدی که معلوم باردار نیستی .. روز تخمک گذاری ۱۴ روز بعد پاکیه.. تهش میرسه به خدا،پس از اولش بسپار به خدا🥰
nedajoni_75 مدیر استارتر عضویت: 1402/06/27 تعداد پست: 791 غلظت ادرار صبح بهتر .اما این دلیل نیست که فقط صبح نشون بده و اگه ظهر یا عصر بزنی نشون نده ععع پس همون با قبلی انجام میدم چون از استرس انقدر امروز اب خوردم الان بزنم غلظت نداره🤕
nedajoni_75 مدیر استارتر عضویت: 1402/06/27 تعداد پست: 791 اگه تازه پاک شدی که معلوم باردار نیستی .. روز تخمک گذاری ۱۴ روز بعد پاکیه.. اخه قبل پریودی رابطه محافظت نشده داشتم ولی با امپول پریود شدم میگن خیلیا ماه اول پریود میشن🥲برای همین گفتم شانسمو امتحان کنم اخه حتی بوی غذا اذیتم میکنه
mrssedi عضویت: 1401/09/06 تعداد پست: 13064 ععع پس همون با قبلی انجام میدم چون از استرس انقدر امروز اب خوردم الان بزنم غلظت نداره🤕 خب میگم که ربطی نداره حتما صبح باشه..من چهارتا بارداری داشتم هیچکدومم صبح نزدم تهش میرسه به خدا،پس از اولش بسپار به خدا🥰
mrssedi عضویت: 1401/09/06 تعداد پست: 13064 اخه قبل پریودی رابطه محافظت نشده داشتم ولی با امپول پریود شدم میگن خیلیا ماه اول پریود ... صددرصد باردار نیستی... تهش میرسه به خدا،پس از اولش بسپار به خدا🥰
mrssedi عضویت: 1401/09/06 تعداد پست: 13064 صددرصد باردار نیستی... باتوجه به چیزی که میگی، چون بعضیها هستن پری میشن اما نه اونجور خونریزی که مثل هرماه باشه.. واین حالت تهوع و سینه درد بخاطر سطح هورمون تهش میرسه به خدا،پس از اولش بسپار به خدا🥰
nedajoni_75 مدیر استارتر عضویت: 1402/06/27 تعداد پست: 791 خب میگم که ربطی نداره حتما صبح باشه..من چهارتا بارداری داشتم هیچکدومم صبح نزدم ععع خدا حفظشون کنه عزیزم😍منم تا ۱ ساعت دیگه میزنمبچه نمیخوام راستش الانولی اگرم باشه دیگه کاری برنمیاد از دستم
nedajoni_75 مدیر استارتر عضویت: 1402/06/27 تعداد پست: 791 باتوجه به چیزی که میگی، چون بعضیها هستن پری میشن اما نه اونجور خونریزی که مثل هرماه باشه.. واین حالت ... هرچی صلاح باشه🥲الان بچه نباشه بهتره جفتمون سرکار میریم
mrssedi عضویت: 1401/09/06 تعداد پست: 13064 ععع خدا حفظشون کنه عزیزم😍 منم تا ۱ ساعت دیگه میزنم بچه نمیخوام راستش الان ولی اگرم باشه دیگه کار ... ممنون..اما چهارتا ندارم. دوتا دارم تهش میرسه به خدا،پس از اولش بسپار به خدا🥰
mrssedi عضویت: 1401/09/06 تعداد پست: 13064 ععع خدا حفظشون کنه عزیزم😍 منم تا ۱ ساعت دیگه میزنم بچه نمیخوام راستش الان ولی اگرم باشه دیگه کار ... ان شاء الله هرچی خیرته بشه گلم♥️ تهش میرسه به خدا،پس از اولش بسپار به خدا🥰
mrssedi عضویت: 1401/09/06 تعداد پست: 13064 هرچی صلاح باشه🥲الان بچه نباشه بهتره جفتمون سرکار میریم منم بارداری اولمشاغل بودم دیگه مجبور شدم بخاطر بارداری نرم سرکار،، اما الان ناراحت نیستم وقتی وجود پسرمو میبینم ... تهش میرسه به خدا،پس از اولش بسپار به خدا🥰
nedajoni_75 مدیر استارتر عضویت: 1402/06/27 تعداد پست: 791 منم بارداری اولمشاغل بودم دیگه مجبور شدم بخاطر بارداری نرم سرکار،، اما الان ناراحت نیستم وقتی وجود پ ... اخه ما هنوزاول راهیم🥲کلی باید باهم وقت بگذرونیم وقت بچه نیست به قول شما درصدش کمه ولی خب بازم
nedajoni_75 مدیر استارتر عضویت: 1402/06/27 تعداد پست: 791 ممنون..اما چهارتا ندارم. دوتا دارم همونم خوبه🥲فقط یه سوال شما فکر کنم تجربه داشته باشین جلوگیری با قرص داشته باشی تو دوره تخمک گذاری باز نباید رابطه داشته باشی؟
nedajoni_75 مدیر استارتر عضویت: 1402/06/27 تعداد پست: 791 نه نمیشه اگ زیاد مایعات نخوردی بزن جواب میده از استرس کلیییی مایعات خوردم🥲پس یا منتظر میمونم شب میزنم یا فردا صبح