2777
2789
عنوان

زخم دهانه رحم

728 بازدید | 53 پست

خانما من خیلی نگرانم توروخدااگه تجربه ای دارید بگید دیروز دکترم گفت زخم دهانه رحم داری من واسه بارداری میخوام اقدام کنم.دوماه پیش دکتردیک بودم وایشون نکفتن زخم داری یعنی نداشتم حتما

ولی دکترالانم میگ اگ برنداری زخمو نمیزاره باردارشی من از فریز وسوزوندن میترسم توروخدااگه تجربه ای دارید بگید. چون پزشکا شاید بخاطر پول بخوان هربلایی سرادم بیارن 

قوی باش.خداعاشق بچه پرروهاس😊

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

منم واسه بارداری اقدامم سه ساله ولی نتیجه نگرفتم 

شما کدوم شهری؟ من یبارداشتم قدیم باداروخوب شد ۵ماه اقدام کردم باردارنشدم رفتم دکتردیکه گفت زخم بزرگ داری همین الان برش دارم. من کلا ترسوام گفتم ن توروخدا دارو بدین. دارو داد وپاپ اسمیر انجام داد ولی میگفت باید برشداری نهایتا کاش راهی دیک بود من خیلییییی مبترسمممم از سوزوندن😭😭😭😭😭

منم واسه بارداری اقدامم سه ساله ولی نتیجه نگرفتم 

یعنی زخم نداری دیگه؟ دکتر یامنو ترسوند یاواقعی گفت

گفت بازخم ممکنه باردارنشی

شما کدوم شهری؟ من یبارداشتم قدیم باداروخوب شد ۵ماه اقدام کردم باردارنشدم رفتم دکتردیکه گفت زخم بزرگ ...

من کاشمر عزیزم خوب برو بسوزنن ترس ندارد گلم هنوز. امپول برای باردار می‌زنیم اونا بده 😥😥

سلام دکترت متخصصه یا ماما؟جای دیگه برو دکتر متخصص بگو دارو بده فعلا فریز نکن ولی اگه گفت باید بسوزونه نترس اصلا درد نداره جوری که موقع انجامش متوجه چیزی نمیشی

دلت را بتکان ٫اشتباهاتت وقتی افتاد روی زمین بگذار همانجا بماند فقط از لابه لای اشتباه هایت یک تجربه را بکش بیرون قاب کن و بزن به دیوار دلت ٫اشتباه کردن ،اشتباه نیست ٫در اشتباه ماندن اشتباه است