2777
2789
عنوان

جاریم

282 بازدید | 6 پست

جاریم چند وقتی میشه منو کلا تو استوریاش  هاید کرده بود که اصلا برام مهم نبود بهتر هر چه کمتر بدونی راحت تری، خودم اصلا اهل استوری تیکه دار و این چیزا نیستم خوشم نمیاد ،ولی اون با کسی بد شه وسط دعوا هم باشه میشینه متن و کلیپ کوبنده و تیکه دار میزاره ، حالا اینا به کنار دیروز شوهرم و شوهر جاریم با هم سر مسائلی بحثشون شد سر کارای شراکتی  من دخالت نکردم چون از این بحثا زیاد داشتن یه روز بعدش باز با هم آشتی ،،،حالا جاریم کاری کرده منو از لیست هاید دار آورده و استوری گذاشته ،منم اصلا بازش نکردم و نمیدونم چیه ولی معلومه کلیپ و متن تیکه داره ،خواهرا راهی هست کلا بدون بلاک و این چیزا کاری کنم کلا استوریاشو نبینم؟؟؟؟؟ چون مطمئنم برا من گذاشته دوس ندارم یهودستم بخوره باز شه از اولم از من خوشش نمیومد ☹️

چقد خوشم اومد از رفتارت 💕💖

چـو ایران نباشـد تنـ من مباد🌱️غمت نشسته بر جانم، نفس بکش ایرانم.🕊️ 🖤‏ما مرده ایم، با گلوله های بیشماری که در تنهای دیگری خورد🖤دارای اخطار قرمز فقط چون بعضی ها توانایی شنیدن حرف حقیقت رو ندارند🙂مراقب حرفاتون باشین همه ی این رفتارها برمیگرده به خودتون چه دیر چه زود

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عجب جاری که ول نمیکنه میخواد دعوا راه بندازه ..فکر کنم یه چیزی هست برای نادیده گرفته شدن علامت بزن دیگه نمیاد بالا استوریش نه میبینیش..چون چند وقته کسیو هایدو نادیده گرفتن نزدم یادم رفته دقیقا از کجا باید وارد شی فکر کنم حریم خصوصیه

چقد خوشم اومد از رفتارت 💕💖

ممنون عزیزم ،،،اوایل حساس بودم از رفتاراش ناراحت میشدم ولی خب فکرش میکنم باخودم میگم فکر کن  اصلا جاریت نیست یه غریبست که ازت خوشش نمیاد، چه میشه کرد 

ممنون عزیزم ،،،اوایل حساس بودم از رفتاراش ناراحت میشدم ولی خب فکرش میکنم باخودم میگم فکر کن  اص ...

اتفاقا بهترین کار و داری میکنی اونم میبینه بی تفاوتی بیشتر حرص میخوره

چـو ایران نباشـد تنـ من مباد🌱️غمت نشسته بر جانم، نفس بکش ایرانم.🕊️ 🖤‏ما مرده ایم، با گلوله های بیشماری که در تنهای دیگری خورد🖤دارای اخطار قرمز فقط چون بعضی ها توانایی شنیدن حرف حقیقت رو ندارند🙂مراقب حرفاتون باشین همه ی این رفتارها برمیگرده به خودتون چه دیر چه زود