2777
2789
عنوان

انسان نماهای بی اصالت

140 بازدید | 14 پست

خوابگاه ها و دانشجوهای متعددی اینطورن متاسفانه 

به کسی برنخوره 

مخاطب من کسایی هست که یه اسپرم توخالی باعث تشکیلشون شده متاسفانه 

بشدت حسود 

عقده ای

بیچاره 

و ندید بدید

که آدم از رفتاراشون متعجب میشه!!!

شکرنور که اینقدر خوشبختم🕸️🍓

چیشده

هرکی امضامو دید میشه یه صلوات مهمونم کنه؟💚ختم بهت میدم بر اساس مشکلت بهم بگو مشکلتو هرجا دیدی منو کمکت میکنم حاجت روا بشی💚راستی برام صلوات فرستادی بگو برات بفرستم منم دعام گیراعه💚الهم عجل لولیک الفرج💚💚من ایرانمو تو عراقی؛چه فراقی💚بگیر از دلم یه سراغی؛چه فراقی💚دوری و دوستی سرم نمیشه و هیچ کجا واسم حرم نمیشه💚از تو دورم باورم نمیشه و دارم‌میمیرم💚کربلا واسم ضروریه حسین💚اربعین اوضا چجوریه حسین؟💚کار من امسال صبوریه حسین💚دارم میمیرم💚شوریده و شیدای تو ام💚شیرینی رویای منی💚تا ب قیامت پای تو ام💚دین منی💚دنیای منی💚آقای منی💚آه با شهیدان تو یا حسین💚آه بر سر خان تو حسین💚به دلم حسرت کربلا💚آه کربلا کربلا کربلا💚فانی در ذات احدی💚جان ابوفاضل مددی💚عاشق عشق ناب تو ام💚صاحب من ارباب منی💚آقای منی💚آه ساکن کربلا یا حسین💚آه خاک کویت شفا یا حسین💚در شب ظلمت ماه منی💚دلیل عشقی راه منی💚نماز روحم سوی تو💚قبله من محراب منی💚آقای منی💚آه آیینه خدا یا حسین💚آه شهید سر جدا یا حسین💚آه دلیل عزت کربلا💚

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

توی خوابگاه هستین؟ فکر میکردم تجربه ی زندگی در خوابگاه خوب و خاطره انگیز باشه🙄

اره خیلی خوبه من مستقل هستم با کسی رفیق نمیشم خیلی عالیه 

اما درکنارش هم کلاسی یا هم اتاقی میبینم دهنم وا میمونه از رفتاراشون

اگه‌از نزدیک ندیده بودمشون الان تو‌تاپیکت نصبحتت میکردم  ولی موافقم واقعا بعضیا فقط تولید مثل ...

ممنون که درک میکنی عزیزم 

واقعا خیلی چیزای سمی میبینم 

رابطه جنسی یه رقابته انگار بینشون و خیلی خیلی آزاد و هرزه میگردن 

چارچوبی ندارن 

واقعا اگرکسی بچشو درست تربیت نکرده نباااید بزاره بیاد خوابگاه چون تحت تاثیر قرارمیگیره و خیلی کارای بدی انجام میده و فقط به خودش آسیب میزنه 

خوابگاه پره ازدخترایی ک دخترای دیگه رو میبرن تو روابط گروهی (جن.سی)متاسفانه😢

اره خیلی خوبه من مستقل هستم با کسی رفیق نمیشم خیلی عالیه  اما درکنارش هم کلاسی یا هم اتاقی میب ...

مجبوری تحمل کنی

فکر کنم بتونی ترم بعد اتاقت عوض کنی

در خواست دوستی آقایان  پذیرفته نمی‌شود. 
مجبوری تحمل کنی فکر کنم بتونی ترم بعد اتاقت عوض کنی

اره عزیزم 

کلا من زندگی جدایی برا خودم دارم 

و زبون دارم کسی نمیتونه اذیتم کنه 

اما ازاینکه هر دختر رابطه جنسی براش بشه ی عادت ترسناکه 

خاک تو سر تربیتشون

ممنون که درک میکنی عزیزم  واقعا خیلی چیزای سمی میبینم  رابطه جنسی یه رقابته انگار بینشون ...

ولش کن وارد این مسایل نشو‌عزیزم 

اونام نمیشه قضاوتشون کرد قطعا توی‌خونه های ناسالمی بزرگ شدن شاید ماهم جای اونا بودیم وضعمون همین بود 

شاید اونا یه جایی از زندگیشون پشیمون شدن و‌برگشتن توی‌مسیر‌سالم در اینده...

ولی قاطیشون نشو و سعی کن هرچیزی ب چشمت عادی نشه

ولش کن وارد این مسایل نشو‌عزیزم  اونام نمیشه قضاوتشون کرد قطعا توی‌خونه های ناسالمی بزرگ شدن ش ...

مرسی عزیزم چشم

قطعا نمیشه کسی رو قضاوت کرد اما انسان عقل داره منم تو شرایط سختی بزرگ شدم ولی خودم جلوی خودمو گرفتم ک آلوده نشم 

انسان باید بتونه خودکنترلگرباشه درنهایت

من ده دوازده سال پیش خوابگاهی بودم، با اینکه دانشگاه ما با مصاحبه و گزینش جذب میکردن بازم خالی از بعضی مسائل نبود

الان واقعا خیلی سخت تره 

بچه ها به کانال تابلوهای دکوراتیو من تو ایتا سر بزنید    🌸 گالری نگار 🌸      negarartgallery                                             https://eitaa.com/negarartgallery                                                                                                                                                                            گناه دیگران(هرچند بزرگ)،مجوز گناه ما(هرچند کوچک) نیست...