2777
2789
مادر من دعاش فقط برای دیگران مستجابه. بخدا یه همسایه داشتیم ۱۵ سال بچه دار نمی‌شد. مامانم قبل از سال ...

دعای همینجوری که فایده نداره عزیزم.. یه کاری براش بکن که از ته دلش دعات کنه 

میبینی یکی یه کار بد میکنه عاق میشه چجوری خدا نفرین پدر و مادر رو سرش میاره.. حالا تو یه کاری بکن براش که از ته دلش دعات کنع.. انشاالله خوشبخت بشی

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

دعای همینجوری که فایده نداره عزیزم.. یه کاری براش بکن که از ته دلش دعات کنه  میبینی یکی یه کار ...

والا من کار خاصی از دستم بر نمیاد، جز کمک کردن تو خونه داری. که انجام می‌دم، اگه برم سر کار، براشم هدیه های با ارزش می‌خرم. والا بارها دستشم بوسیدم. ولی در کل دعاهاش واسه من و داداشام خیلی راهکار نیس. هر چقدر دعا می‌کنه که مریضیم خوب شه، نمیشه، باز دعا می‌کنه برم سرکار، با کلی تلاش من بازم نمیشه.  ۲۷ سالمه، ازدواجم نکردم. خلاصه که هیچ به هیچ.