2777
2789
شما تموم کردین ختم رو بعد خواستگار و ازدواج صورت گرفت؟

نه هنوز تموم نشده بود

/آرام باش روزی همه ما به پایان میرسیم» / !گفتم نباشم در جهان گر تو نباشی یارِ من... /متاهل و متعهد🫀/ درخواست دوستی نده👍🏻/روزی که بیام اینجا و ببینم نسل مردای نی نی سایت منقرض شده عید منه 🥳/ اگه حرفی زدی و جوابتو ندادم بدون درحدی نبودی ک بخوام جواب بدم پس بسوززز و پماد سوختگی بزن 😙♥️ / لطفا کارآگاه گجت ها و سلیطه ها و کسایی که دلشون از مادرشوهر پره ریپلای نزنن اعصاب ندارم🥰 / 

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

دعای مادرم. ..  یه کاری کنین مامانا از ته دلشون دعاتون کنن

مادر من دعاش فقط برای دیگران مستجابه. بخدا یه همسایه داشتیم ۱۵ سال بچه دار نمی‌شد. مامانم قبل از سال تحویل یه قرآن کوچولو تو بازار دید خرید براش، و سر سال تحویل برد در خونشون گفت به نیت بچه دار شدنت خریدم، حتما امسال بچه دار میشی. الان یه پسر گوگولی مگولی داره. کلا واسه هر کی دعا می‌کنه، وضعش از این رو به اون رو میشه. ولی در حق بچه هاش اصلا. بهشم گفتم تو واسه ما از ته قلبت دعا نمی‌کنی.

من هر چی دعا کردم برعکس معیارام اومدن خواستگاریم 🤔نمیدونم چرا

وقتی افراد زیاد به دروغ قول بدن دیگه کلمه ها ارزششو از دست میدهند. همه دشمنتند همه دوستتند اگه اینجوری فکر کنی هیچ اتفاقی نمیتونه غافلگیرت کنه....
مادر من دعاش فقط برای دیگران مستجابه. بخدا یه همسایه داشتیم ۱۵ سال بچه دار نمی‌شد. مامانم قبل از سال ...

کاش ایشون برای منم دعا میکردن 😁🌺 شدیدا نیاز دارم حالم خوب بشه با اتفاق خوب و معجزه

اصلا دعا و اینچیزا نمیخواد فقط قلبتو صاف کن و از ته دل با خلوص نیت به خدا بگو هرچیییی که برام صلاحی ...

ایشالله همه هر وقت صلاحشونه به خواستشون برسن منم سپردم به خدا خودش هر زمانی صلاح بدونه بهترین مورد میشه ممنون ازتون🌼