2789
عنوان

امتحان شیمی

257 بازدید | 10 پست

میتونم بگم شیمی درسته ک عاشقشم و توش خیلی قوی عم 

بیشتر از بقیه درسا 

چن روز پیش هم امتحانش  داشتیم و خیلی اوکی بود و اینا 

تا امروز 

امروز دبیر شیمی مراقب جلسه بود 

بعد امتحان امروز پرسیدم تصحیح کردین؟ 

گفت اره شدی ۱۹ و ۲۵ 

بعد کلی توضیح داد ک نمیدونم من خیلی تعجب کردم ک تو چرا شدی ۱۹ و ۲۵ و نشست هرچی اشتبا نوشته بودم برام توضیح داد 

خب یکی نیست بهش بگه ۱۹ و ۲۵ نمره بدی نیس؟ 

اشکم دراومده 

مگه همیشه باید ۲۰ شم حالا ک شیمیم خوبه 

من خودم بالا ۱۸ راضیم ولی این ی کاری کرد ب خودم شک کنم 🥲🥲💔

معمولا معلما به شاگردایی که خیلی دوستشون دارند شاگرد زرنگن همینو میگن. شما رو دوست داشته که گفته. شما ناراحت نباش. منم یادمه بعضی وقتا ۱۹ میشدم معلما بهم میگفتم من انتظارم بیشتر بود ازت. درحالیکه من خودم ۱۹ برام خوب بود 😅

یک دفعه عالماً ،عامداً، مختاراً معصیت خدا را نکنید. این بالاترین ذکر است. ذکر عملی است. اگر همه ما این ذکر را داشته باشیم‌‌؛ همه ما با فضل خدا اهل بهشتیم 🌼🌾. اگر گرفتاری داری، برای مؤمن‌هایی دعا کنید که گرفتارِ همون مورد هستن؛ این موقع میشه که خدا و ملائکه برای شما دعا‌ می‌کنند 🌸😊.|سخنانی از آیت الله بهجت رحمة الله عليه|

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

معمولا معلما به شاگردایی که خیلی دوستشون دارند شاگرد زرنگن همینو میگن. شما رو دوست داشته که گفته. شم ...

شاید نمیدونم

آخه اشتباهی ک کرده بودمم خیلی رو مخ بود 

نگا اگ شما رشته تجربی بوده باشی 

ی چیزی توی کتاب هس نوشته هیدروژن جوابش 

این اومده بود همون سوال رو با ذره های زیراتمی داده بود ینی الکترون و پروتون و نوترون 

منم ندیده بودم ک نوشته ذره زیراتمی 

همون هیدروژنو نوشتم 🥲😂

شاید نمیدونم آخه اشتباهی ک کرده بودمم خیلی رو مخ بود  نگا اگ شما رشته تجربی بوده باشی  ...

آره تجربی بودم 😁

آره میدونم چی میگین 😉

ولی خب برای هرکسی پیش میاد 

من خودم یه بار یه سوالو ندیده بودم 😑اینقدر حرص خوردممممم 😬

ولی خب اینا همش میگذره میشه خاطره 😄😄😅

موفق باشین در ادامه مسیر 🌹🌹

یک دفعه عالماً ،عامداً، مختاراً معصیت خدا را نکنید. این بالاترین ذکر است. ذکر عملی است. اگر همه ما این ذکر را داشته باشیم‌‌؛ همه ما با فضل خدا اهل بهشتیم 🌼🌾. اگر گرفتاری داری، برای مؤمن‌هایی دعا کنید که گرفتارِ همون مورد هستن؛ این موقع میشه که خدا و ملائکه برای شما دعا‌ می‌کنند 🌸😊.|سخنانی از آیت الله بهجت رحمة الله عليه|
معمولا معلما به شاگردایی که خیلی دوستشون دارند شاگرد زرنگن همینو میگن. شما رو دوست داشته که گفته. شم ...

وای وای این حرف خیلی بده که می‌گن:

من انتظارم از تو بیشتر بود!!!!

این رسما بازی با ذهن و روان دانش‌آموزه.😖

باعث آشفتگی روان و فشار روحی و حس عذاب وجدان و ناکافی بودن و خود کم پنداری و هزار تا چیز دیگه می‌شه!

بدم میاد از این حرف و معلمایی که این حرفو می‌زنن.

وای وای این حرف خیلی بده که می‌گن: من انتظارم از تو بیشتر بود!!!! این رسما بازی با ذهن و روان دانش ...

آره دقیقا