2777
2789

با سیگنال گرفتن تهش زمین خوردنه

اگه بلدی خودت تحلیل کن و بخر و اگه بلد نیستی خودت رو تو دام بورس ننداز

تو همانی که ز عالم همه ای❤️ قلبم بنده به قلب کسی که منو از تاریکی و غم نجات داد🥺😍🫀

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

با سیگنال گرفتن تهش زمین خوردنه اگه بلدی خودت تحلیل کن و بخر و اگه بلد نیستی خودت رو تو دام بورس نن ...

باید حق عضویتم بدی تو پیجشون رضایت مشتری هم دارن والا نمیدونم اعتماد کنم یا نه

باید حق عضویتم بدی تو پیجشون رضایت مشتری هم دارن والا نمیدونم اعتماد کنم یا نه

نکن خواهر من نکن

چند سال پیش ۱۰۰ دلار پودر کردم

یماه پیش بازم عبرت نکردم ۱۰ تومن گذاشتم ضرر کردم

کاش طلا میخریدم

اگع سرمایه داری طلا بخر تا آخر فروردین ماه گرمی ۳تومن بیشتر میشه

تو همانی که ز عالم همه ای❤️ قلبم بنده به قلب کسی که منو از تاریکی و غم نجات داد🥺😍🫀

بورس ای ایران واقعا مزخرفه. ممکنه هر ۳ سال یه بار یه سود خیلییی توپ بده. به نظرم برو سمت ارزهای دیجیتال با دلار هم کار میکنی ارزش پولت از بین نمیره

"برای اینکه مردم در خط نگه‌داشته شوند، آن‌ها باید گرسنه، نیازمند، بی‌سواد، و خرافی نگه‌داشته شوند. اگر فرزند بقال باسواد شود، او نه‌تنها به سخنرانی من انتقاد خواهد کرد، بلکه واژه‌های بدیعی را نیز بکار می‌برد که نه شما و نه من نمی‌توانیم آن را بفهمیم … چه اتفاقی می‌افتد اگر کودک علوفه‌فروش باهوش و توانا باشد و کودک من، ...،تنبل و احمق باشد؟"
نکن خواهر من نکن چند سال پیش ۱۰۰ دلار پودر کردم یماه پیش بازم عبرت نکردم ۱۰ تومن گذاشتم ضرر کردم ...

اخه من خیلی ضرر کردم یکی میگفت من سبدگردانی میکنم برات ۷۰ درصد سود واس تو ۳۰ درصد برا من یا سرخطی میزنم برات سهام خوب رو . چنتا برام مثال زد که فلانی تو یکماه فلان قدر سود کرده و...

اخه من خیلی ضرر کردم یکی میگفت من سبدگردانی میکنم برات ۷۰ درصد سود واس تو ۳۰ درصد برا من یا سرخطی می ...

الان ذهنت درگیر حرفای اون آدمه حرفای من برات ارزشی نداره ولی قول میدم تهش ضرره

اون اگه انقد بلده الان سبدگردانی نمیکرد که با سود ناچیز

حتی یک درصد هم شک نکن ضرر می کنی و پشیمان میشی

مجوز سبدگردانی اختصاصی را سازمان بورس فقط به شرکت های کارگزاری و سبدگردان داده و اونها کاملا قانونی و با قرارداد رسمی این کار را می کنند

و معمولا هم برای سرمایه های بالای یک میلیارد تومان هست

اما بهترین روش سرمایه گذاری در بورس سبدگردانی اشتراکی است که با 100 هزار تومان هم می تونی انجام بدی که بهش میگند صندوق های سرمایه گذاری مشترک