2777
2789
عنوان

میکروبلیدینگ گیاهی؟؟؟؟؟

64 بازدید | 5 پست

بچه ها خواهرم یه جا میکروبلیدینگ کرده یه هفته اس،کم رنگ شده،بعد خانومه گفته تا بیست روز کم رنگ میشه بعد رنگ خودش رو باز میکنه و بهتر میشه،درسته؟منم میخام برم پیشش دو دل هستم

اون قسمت از زندگیم که یه بدشانسی بزرگ آوردم ،خیلی درد داشت ،خدایا به یه قسمت دیگه از زندگیم یه خوش شانسی بزرگ بده،که خیلی ذوق داشته باشه.

وا کسی نبود؟؟؟

اون قسمت از زندگیم که یه بدشانسی بزرگ آوردم ،خیلی درد داشت ،خدایا به یه قسمت دیگه از زندگیم یه خوش شانسی بزرگ بده،که خیلی ذوق داشته باشه.

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

بله درسته

یعنی مطمئن باشم؟امروز ازش وقت گرفتم،میترسم پولم حیف بشه،شما هم میکروبلیدینگ گیاهی زدی

یعنی مطمئن باشم؟امروز ازش وقت گرفتم،میترسم پولم حیف بشه،شما هم میکروبلیدینگ گیاهی زدی

ببین عزیزم من میکروبلیدینگ انجام دادم ولی نگفت که گیاهیه یانه ولی درموردرنگش مطمئنم اولش کمرنگ میشه بعدازپوسته ریزی وایناخوب میشه رنگش

ببین عزیزم من میکروبلیدینگ انجام دادم ولی نگفت که گیاهیه یانه ولی درموردرنگش مطمئنم اولش کمرنگ میشه ...

من خودم سه سال پیش میکرو کردم،خوب بود،کم رنگ هم نشد،ولی خواهرم رفته بعد یه هفته اندازه الان من کم رنگ شده،از یه آرایشگر دیگه پرسیدم میگه موادش بد بوده