2777
2789
بخاطر عفونت ادراری؟اب زیاد میخورم لبنیات هم چشم 💚

اره گلم هر انتی بیوتیکی که میخوری باید آب زیاد بخوری که با ادرار عفونتت دفع بشه برای همین کسل میشی.چشمت بی بلا عزیزم. ماست پروبیوتیک اگه تونستی بخور

تنها دلیل ادامه دادنم تو روزهای سخت فقط تو بودی مامان.بمونی برام عزیزتزینم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

الههی عزیزم  نه تهرانم  عاشق آشپزیم و منتظر همسرم که بعد دو روز شیفت بیاد خونه  را ...

فدات عزیزم انشالاهمیشه خوش باشی،یزداومدی طرف مابیا،اینقدراهم بدنیستم،بدبودمم خودت آشپزی کن😁

فدات عزیزم انشالاهمیشه خوش باشی،یزداومدی طرف مابیا،اینقدراهم بدنیستم،بدبودمم خودت آشپزی کن😁

اختیار داری گلم حتما 

شما هم اومدید تهران در خدمتیم 

نه بابا یزدیا خیلی باسلیقه و کدبانو هستن 🌺

خدااااای ممنونم برای دادهها و نداده هات😘🥰

کته بزار با نیمرو 😋

به قدری ساکتم حالا؛که انگاری؛درونم حکم؛ آتش‌ بس،و حالِ چشم‌هایم خوب و آرام است.به قدری ساکتم انگار؛میان شهر قلبم صد هزاران مُرده دارد شعر می‌گوید..ببین من ساکتم، این بغض و این آشوب، از من نیست...دلم تنگ است؟ اصلا نیست کسی را دوست می‌دارم؟ نمی‌دارم رها، آرام و معمولی؛ شبیه کلّ آدم‌هامیان موج‌ها چون قایقی؛ بی سرنشینم، بی سرانجامم نه فکری در سرم دارم،نه عشقی در دلم،آرامِ آرامم...- نرگس صرافیان 💓🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃💓

هروقت امضام دیدین 💜لطفا برای سلامتی خانوادم 💋صلوات بفرستین💖لایک کنین💖💜💖💜💚 منم صلوات بفرستم واستون💖💖💖💖💖💖💖 خـدایـا ببخش من و فردا مسیر درست و جلو راهمون بزار محتاج صلوات همتون هستمم برای زنـدگـیم💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖

شوهرم صبح و عصرهست نمیاد خونه بچه ها هم ساندویچ سرد گرفتم رفتن مدرسه خودمم دوتا تخم مرغ ابپز با یک عدد گوجه و سبزی و ۵ کف دست نان لواش احساس میکنم کالری زیادی خودم البطه صبحانه نخوردم شام هم توله از روستا فرستان میخوام با ماست درست کنم عشق جان رو

گازامون رفته🤭🙌🏻😁

....❤️اللّٰهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم ❤️.اللّٰهم عجل لولیک فرج ❤️🙏🥺...اگه میشه برای حاجاتم یه صلوات بفرستید 🍁🧡🥺... کاربر Zahooram هستم که رمز عبورم رو فراموش کردم 😵‍💫💚🌱

خانما این همه غذا اااا

عدس پلو

لوبیا پلو

استامبولی

ماکارونی

مرغ

گوجه بادمجون و برنج

کشک بادمجون

کتلت

کوکوسبزی

کوکو سیب زمینی

سیب زمینی کبابی