2777
2789
عنوان

دعوا و قهر

103 بازدید | 2 پست

سلام صبحتون بخیر خانوما تو دوران عقدتون دعوا و قهر داشتین که خانواده شوهرتونم قهر کنن جلو نیان اصلا درحالی که مسئله ای نیست و خانواده شما چند بار گفتن بیاین حرف بزنیم از طول دعواهاتون بگین

اطرافیان‌دیدم‌ اونا جلو‌ نمیان که پر‌رو نشی 

خیلی دلم گرفته خدا به داد دل شکستم برسه نه مادری دارم که باهاش درد دل کنم تک و تنها بیست روزه نیست هفت ماهه عقد کردیم دوتامونم تک فرزندیمو ۲۷ سالمونه زنگ زده بابام میکه اخلاقش تنده بهتره جدا شیم چهار سالم دوست بودیم عمم بهش زنگ زده گفته پسرم زنتو اولین رابطه که داشتی نه براش وقت گذاشتی نه چیزی بهو غیب شدی انتظار داری ناراحت نشه افسردش کردی اینکارا یعنی چی بهش زنگ بزن قبل رفتنش بردمش مشاوره خیلی ادا های بچه گونه داره حرف میبره میاره شوخیای زن دوم اینا میکنه تو جمع من هیچ واکنشی نشون مدادم فقط بهش گفتم به شخصیتت این حرفا نمیخوره شخصیت تو خیلی بالاست بخدا هر کی جای من بود هصبی میشد همش گفتم عیب نداره بعضی جاهام ناراحت شدم غر زدم اما نمیدونم واقعا

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان