2777
2789
عنوان

چای سبز

172 بازدید | 19 پست

خانوماچای سبزروچطوردم میکنید؟من دیروزچندتابرگ چای سبزریختم تویه لیوان اب جوش،تلخم نشد،برام جای سوال بودچرااینطوریه🤣🤣اخه اوایل که میخوردم زهرماربود

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من یکم تو قوری دم میکنم و یه رنگ میریزم

چیزی نمیگم چون دلم خیلی از این دنیا پره...میخوام ازت هر چی بگم بغضم گلومو میبره...آدم یوقتا از خودش بی حرف باید بگذره...این روزهای آخرو ساکت بمونم بهتره...

چای سبز بریز تو ی لیوان.روش آب جوش بریز.سر لیوان بزار.تا ۱۰دقیقه.بمونه.بعدش سرشو بردار از صافی ردش کن.. بخور.....چای سبز نباید دم بشه...تلخ میشه فایده شو از دست میده

تا وقتی خدا هست،ریشه ی هیچ آرزویی خشک نمیشه
چای سبز بریز تو ی لیوان.روش آب جوش بریز.سر لیوان بزار.تا ۱۰دقیقه.بمونه.بعدش سرشو بردار از صافی ردش ک ...

من اوایل میریختم‌توقوری😑میذاشتم روبخاری🤦🏻‍♀️نمیدونستم که،زهرمارمیشدتازه دیروزاین روشو کشف کردم،اخه من اصن چای سبزنمیخوردم‌تازه‌ نزدیک یه هفتس میخورم

بستگی به جایی که ازش میخری هم هست که جنس خوب باشه

بعد مدت دم کردن تاثیر مقدار خیلی بزاری تلخ میشه و بدمزه زیاد بریزی هم همینطور 

وگرنه خوشمزس در اصل

ادولف هیتلر: هرکس از تعرض به کشورش خوشحال باشد، مانند کسی است که از تجاوز به مادرش خوشحال شده باشد...انسان مولد شرایط نیست،شرایط مخلوق انسان است.(بنیامین دیزرائیلی).....اگه جوابتو ندادم بدون حوصله بحث با ادم بی منطق نداشتم 🤎....اگه جواب منطقی نداشتی به پروفایل و کاربریم گیر نده کارت خیلی داغونه🥱روزی منم بخشی از این آسمون میشم✨

من از عطاری خریدم

جنس خوب بگیر حتما عطاری هم مختلف میارن عطاری پیدا کن بفهمی تازس چای سبزش

یکبار ما گرفتیم لامصب کنار ادویه هاش گذاشته بوده خیلی هم کهنه بود:/

طعم و بو همه چی میداد جز چای سبز

الان یک عطاری ازش خرید میکنیم جنساش عالیه همیشه از اون میگیریم

ادولف هیتلر: هرکس از تعرض به کشورش خوشحال باشد، مانند کسی است که از تجاوز به مادرش خوشحال شده باشد...انسان مولد شرایط نیست،شرایط مخلوق انسان است.(بنیامین دیزرائیلی).....اگه جوابتو ندادم بدون حوصله بحث با ادم بی منطق نداشتم 🤎....اگه جواب منطقی نداشتی به پروفایل و کاربریم گیر نده کارت خیلی داغونه🥱روزی منم بخشی از این آسمون میشم✨