2777
2789
عنوان

بی ادب

256 بازدید | 14 پست

بچه ها تو  برنامه ایمو فامیل ما زنگ میزدن وفقط غیبت واسترس بود 

الان ک باردارم اپیکیشن رو پاک کردم البته الحمد لله ارتباطمم با خانواده شوهرم ک شهر دورن قطع شده با خواهرمم ک خارجه قطع شده وسایر اقوام 

کارم بده ؟

بی ادبی نیست 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دعا کن شوهر من هم اجازه بده گوشیمو بندازم کنار کلا یه مدت بی دغدغه باشم انقدر دلم میخواد از دنیا بی خبر باشم 

میگم نمیخوام کلا روشن باشم میگه شاید باهات کار داشته باشم مجبور شم تماس بگیرم

هرکی گزارشمو بزنه الهی بواسیر بگیره کاربر دائم التعلیقم۰🥴

ن چرا بد باشه. من تو حالت عادی و بچه نداشتن از ادمای سمی یا کسایی ک ی درصد برام اوقات تلخی دارن دوری میکنم جز خودم فکر هیچی نیستم حقیقتا حتی برام مهم نی راجبم چی فک کنن یا بگن 

فعلا بیحالم نمیتونم امضا بزنم. 🤦‍♀️
ن چرا بد باشه. من تو حالت عادی و بچه نداشتن از ادمای سمی یا کسایی ک ی درصد برام اوقات تلخی دارن دوری ...

منم همین فکرو کردم ...

ایمو برنانه مفته پس حرف مفت توش زیاده 

وهروقت زنگ میزدن میخواستن یک غمی رو بهم بگن 

دعا کن شوهر من هم اجازه بده گوشیمو بندازم کنار کلا یه مدت بی دغدغه باشم انقدر دلم میخواد از دنیا بی ...

خب چرا عزیزم شما صفر یا ۱۰۰ هستی

یا کلامیخوای بی گوشی باشی یا میچرخی تو گوشی

ی برنامه رو برا شوهرت نگه دار مثلا ایتا یا روبیکا بقیه رو همه رو پاک کن

یا گوشی در حد تماس داشته باش از این ساده ها قدیمی ها

بعد برو راحت دنبال کتاب خوندن و .....

منم همین فکرو کردم ... ایمو برنانه مفته پس حرف مفت توش زیاده  وهروقت زنگ میزدن میخواستن یک غم ...

اینا بیکارن و سمی همیشه دور باش از انرژی منفی حتی اگه از بچه فارغ بشی. ب نظرم این بی ادبیه ک بخای غیبت کنی بقیه رو هم شریک کنی همرنگ جماعت شدن اشتباه همون بهتر خیلی وقت پیش باید دوری میکردی 

فعلا بیحالم نمیتونم امضا بزنم. 🤦‍♀️
خب چرا عزیزم شما صفر یا ۱۰۰ هستی یا کلامیخوای بی گوشی باشی یا میچرخی تو گوشی ی برنامه رو برا شوهرت ...

راستش بد عادتی کردم که همش اخبارارو دنبال میکنم از اون طرفم تو شبکه های اجتماعی فامیلا دنبال یه سوتی از همن ودیگ غیبت ذهنم خسته شده دلم میخواد مثل سابق فقط برگردم به کتاب وآرامش بگیرم

هرکی گزارشمو بزنه الهی بواسیر بگیره کاربر دائم التعلیقم۰🥴