2821
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ساده چند کاره دیگه چطوره؟ استادم ۱۰لیتریش رو داره میگه خوبه ۳تا سری داره

۱۰لیتری چندکاره هست که مخلوط کن و چرخ گوشت دارن، حجم لیترش زیاده تقریبا و چون چندکاره هست میترسم به دستگاه فشار بیاد و زود خراب شه، ولی چون چندکاره هست خب بیشتر به کار میاد و میتونم از همه قطعه هاش استفاده کنم

بین هشت و شش لیتری هم موندم چون می‌خوام بتونم گاهی باهاش خمیر بزنم و بازم بهش فشار نیاد و قدرتش خوب باشه، و بتونم تعداد بالا تخم مرغ بزنم اگه خواستم سفارش بگیرم، از طرفی چون ممکنه فقط برای مصرف خونگی باشه و نخوام سفارش بگیرم میترسم حجمش برا من زیاد باشه

کلا موندم بین هر سه مدل

۱۰لیتری چندکاره هست که مخلوط کن و چرخ گوشت دارن، حجم لیترش زیاده تقریبا و چون چندکاره هست میترسم به ...

شش لیتری هم تا جایی که متوجه شدم ۴سری داره که ازین لحاظ خوبه ولی میگن برا خمیر زدن بهتره ۷_۸لیتر ب بالا باشه همزن

۱۰لیتری چندکاره هست که مخلوط کن و چرخ گوشت دارن، حجم لیترش زیاده تقریبا و چون چندکاره هست میترسم به ...

کلا وسیله ی برقی چندکاره باشه زود خراب میشه

منم همزن بوش گرفتم هم باهاش خمیر میزنم هم تخم مرغ ولی سری رنده داره استفاده نمیکنم 

۱۰لیتری من ندیدم چند کاره باشه هر کسی گرفته معمولیه 

من همزنم کوچیکه تا ۵تا تخم مرغ باهاش زدم خوب بوده

خمیر هم تا ۵۰۰گرم آرد جواب میده نه بیشتر

کلا وسیله ی برقی چندکاره باشه زود خراب میشه منم همزن بوش گرفتم هم باهاش خمیر میزنم هم تخم مرغ ولی س ...

مدل HKM 8083 کاسه ۱۰لیتریه

شش لیتری یه نفر که داشته گفته از ۳تا ۱۵تخم مرغه

هشت لیتری نمیدونم چقدره

شما کار کیک انجام میدین؟

مدل HKM 8083 کاسه ۱۰لیتریه شش لیتری یه نفر که داشته گفته از ۳تا ۱۵تخم مرغه هشت لیتری نمیدونم چقدره ...

سفارش نه واسه خودمون میپزم 

۱۵تخم مرغ خوبه دیگه 

زهرا حسنی هنریچ ۱۰لیتری گرفت واسه کلاس های حضوریش

الی کوک هم هنریج ۱۰لیتری داره راضی بودن ندیدم بد بگن

فقط هیچ کدوم نگفتن چند کارس فکر کنم بگردی ساده اش رو پیدا کنی 

از همزن آنلاین سوال کن بهتر راهنماییت میکنن

سفارش نه واسه خودمون میپزم  ۱۵تخم مرغ خوبه دیگه  زهرا حسنی هنریچ ۱۰لیتری گرفت واسه کلاس ...

نه اگه بخوام ساده بگیرم که بین همون ۶و ۸انتخاب میکنم

سه کارش گفتن هزینه مخلوط کن و چرخ گوشتم نداره دیگه

ساده هاش فک کنم ۱۱لیتره، ده لیترشون سه کاره هست هنریچ