2777
2789
عنوان

یه سوال شرعی دارم راجب نجاسات

643 بازدید | 26 پست

میخواستم ببینم اگر پوست لب و بکنی خون بیاد و بعدش حالا زبون بزنی به لبت،داخل دهان هم نجس میشه؟یعنی اب دهان نجسه؟اگه اره باید چیکار کرد 

چون عادت دارم همیشه پوست لبمو در حد خون و خونریزی میکنم سوال شده بود برام

بله دیگه

خون چون نجسه 

دهانتو بشور بعدش

دختر کاپشن صورتی با گوشواره های قلبی 🖤                                           #کرمان_تسلیت 🖤                                                  #شیراز_تسلیت🖤                                                ⁦🇵🇸⁩جنگیدن علیه ستمکارانِ سراسر جهان، تنها حقی است که برای انسانِ عصر ما باقی مانده است؛ چرا که درست در آن لحظه که ستمکاران برمی‌خیزند تا این حق را هم از انسان بگیرند، درست در همان لحظه، این جنگ، به اوجِ عظمت و حقانیتِ خود میرسد.⁦🇵🇸⁩                                                        #آتش_بدون_دود.                                            #نادر_ابراهیمی.                                                                                                                   

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

والا من انگشتم زخم میشه خونشو مثل خوناشام میمکم! 

من چی بگم🥸😂

لطفا تا زمانی که به بلوغ فکری نرسیدی نظر منو ریپلای نکن! فضای مجازی برای خالی کردن عقده ها نیست پس حد خودمونو بدونیم🩵 آدم ها مثل کتاب اند! از روی بعضیا باید مشق نوشت، بعضی هارا باید چند بار خواند تا مطالبشان را درک کرد! ولی بعضی هارا باید نخوانده کنار گذاشت. اگر همه جا تاریک بود دوباره بنگر! شاید نور خودت باشی✨ 🩵intp🩵

اگه خون در حدی باشه که آب دهنت رنگ و بو و مزه خون بگیره باید بریزی بیرون ولی داخل دهن آب کشیدن نمیخواد همین که آب دهنو بریزی بیرون کافیه اما اینکارو نکن با خودت بدنتو اذیت نکن اینا حق النفسه ها

عزیزم بزنگ مرجع تقلید

هرکی امضامو دید میشه یه صلوات مهمونم کنه؟💚ختم بهت میدم بر اساس مشکلت بهم بگو مشکلتو هرجا دیدی منو کمکت میکنم حاجت روا بشی💚راستی برام صلوات فرستادی بگو برات بفرستم منم دعام گیراعه💚الهم عجل لولیک الفرج💚💚من ایرانمو تو عراقی؛چه فراقی💚بگیر از دلم یه سراغی؛چه فراقی💚دوری و دوستی سرم نمیشه و هیچ کجا واسم حرم نمیشه💚از تو دورم باورم نمیشه و دارم‌میمیرم💚کربلا واسم ضروریه حسین💚اربعین اوضا چجوریه حسین؟💚کار من امسال صبوریه حسین💚دارم میمیرم💚شوریده و شیدای تو ام💚شیرینی رویای منی💚تا ب قیامت پای تو ام💚دین منی💚دنیای منی💚آقای منی💚آه با شهیدان تو یا حسین💚آه بر سر خان تو حسین💚به دلم حسرت کربلا💚آه کربلا کربلا کربلا💚فانی در ذات احدی💚جان ابوفاضل مددی💚عاشق عشق ناب تو ام💚صاحب من ارباب منی💚آقای منی💚آه ساکن کربلا یا حسین💚آه خاک کویت شفا یا حسین💚در شب ظلمت ماه منی💚دلیل عشقی راه منی💚نماز روحم سوی تو💚قبله من محراب منی💚آقای منی💚آه آیینه خدا یا حسین💚آه شهید سر جدا یا حسین💚آه دلیل عزت کربلا💚

سلام عزیزم من خوندم داخل دهان داخل و داخل بینیو گوششواینجورجاها نجس ک بشه نجسی ازبین بره پاک میشه ینی مثلا داخل دهان خون میاد بعد اینکه خون ازبین میره دیگ آب دهان نجس نیست

وای نهههه من فقط خون لبمو میمکم خون انگشت خیلی چندش تره😂

اره طعمش شوره

دلم بهم ریخت اه🤢

لطفا تا زمانی که به بلوغ فکری نرسیدی نظر منو ریپلای نکن! فضای مجازی برای خالی کردن عقده ها نیست پس حد خودمونو بدونیم🩵 آدم ها مثل کتاب اند! از روی بعضیا باید مشق نوشت، بعضی هارا باید چند بار خواند تا مطالبشان را درک کرد! ولی بعضی هارا باید نخوانده کنار گذاشت. اگر همه جا تاریک بود دوباره بنگر! شاید نور خودت باشی✨ 🩵intp🩵
😐😐😐😐

واقعا حوصلم نمیگیره از جام بلند شم😐💔

اگه خون در حدی باشه که آب دهنت رنگ و بو و مزه خون بگیره باید بریزی بیرون ولی داخل دهن آب کشیدن نمیخو ...

عادتمه از بچگی روم مونده هر کاری میکنم از سرم نمیره ناخوداگاه همس دارم پوست لبمو میکنم