2777
2789
عنوان

توروخدابیایید 😭😭😭😭

196 بازدید | 31 پست

۱ ماه دماغمو عمل کردم اما روزای اول قوسش خیلی خوب بود اما الان انگار قوسش رفته وصافه مگ نباید رفته رفته ورم بینی بخوابه وبهترشه پس چرا اینجوری شدی یعنی تااخر همین شکلی میمونه 😭😭😭😭

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

من برا برعكس اين قضيه انقد گريه كرده بودم من ميخواستم صاف باشه يكم قوص داشت هنوزم يكم قوص داره چه ...

پس یعنی همینجوری صاف میمونه 😭😭😭😭ای خدا این چ شانسیه من دارم 

نه يخ نذار اناهيل بخور اناناس بخور

اناهیل میخورم ولی این اواخر رژیم غذایی رو رعایت نکردم ترشی و اینا خوردم ممکنه بخاطر اینا ورم کرده باشه اخه وقتی ک ۱۰ روز بود عمل کرده بودم خیلییی قوسش خوب بود اما الان صافه 

اناهیل میخورم ولی این اواخر رژیم غذایی رو رعایت نکردم ترشی و اینا خوردم ممکنه بخاطر اینا ورم کرده با ...

از ماه چهارم به بعد قوس بيني مشخص ميشه

هنوز كلي ورم داره بيني تون

تغذيه نيمدونم چقد تاثير داره من اصلا تغذيه مو رعايت نكردم بينيم اصلا ورم نكرد من ميخواستم بزرگتر بشه ولي اصلا ورم نكرد

منم هفته آینده عمل دارم،چه توصبه هایی داری؟

روزی ک رفتی برای عمل ک دکتر اومد باهات درمورد عمل حرف بزنه دقیقا همون حرفایی رو ک تو مشاوره بهت گفته بود رو بزنه اگ نزد و گف نمیشه کنسلش کن بیا بیرون به من روز مشاوره گف ک از نیم رخ بینیت کوتاه میشه روز عمل گفتم بهش گف ن نمیشه پوست اضافه میاری اما من خر چیزی نگفتم 

ناراحت نباش برای منم دقیقا همینجوری شد اولش قشنگ قوس داشت دوباره صاف شد منم اعصاب خورد شد چون به دک ...

تروخداراست میگی ؟؟؟ قوسش دوباره مثل اولش شد؟؟ من این اواخر ترشی و نمک زیاد مصرف کردم ممکنه بخاطر اینا باشه؟ 

روزی ک رفتی برای عمل ک دکتر اومد باهات درمورد عمل حرف بزنه دقیقا همون حرفایی رو ک تو مشاوره بهت گفته ...

بینیتون خیلی کشیده بود یا گوشتی بود؟بینی من بزرگ نیست کجه و قوز ک‌چولو و نوکش کمی افتادس

بینیتون خیلی کشیده بود یا گوشتی بود؟بینی من بزرگ نیست کجه و قوز ک‌چولو و نوکش کمی افتادس

بيني من نمیرخ پروجکشن زیاد بود از روبه رو نوکش گردوکمی افتاده بود